Sunday, July 13, 2014

Tips : Keberkesanan Krim Siang SF Beauty

SALAM SEMUA

Hai semua. Dah 2 minggu kita berpuasa. Macam mana ramadan kali ni ? Banyak pembaharuan berbanding ramadan lepas ? Harapnya lebih baik dari yang ramadan tahu lepas ya kawan kawan. Tahun ni, ramadan miss epa lebih hiba sikit sebab baru baru ni kami sekeluarga dikejutkan dengan pemergian arwah nenek. Hiba rasanya. Al- fatihah.

Mengikut tajuk entri kali ni. Nak kongsi dengan korang pasal keberkesanan krim siang dari sf beauty. Sejujurnya miss epa consistently guna product sf beauty ni since 2012. around 2 years la jugak kan. Dan so far, memang still menjadi teman sejati miss epa sampai sekarang. Before apply any make up, kita pakai krim siang sf beauty dulu.

Ramai yang tanya, since after apply krim siang sf beauty ni, muka jadi cepat berpeluhkan? sebab tu sy cadangkan customer guna krim siang sf beauty ni around 10-20 minutes before apply make up. sebab nya tak nak bagi muka bertompok after you letak bedak compact. Kelebihan yang ada dekat krim siang sf beauty ni antaranya ialah untuk melindungi sinaran uv. so far kalau saya pakai sf beauty ni, yang paling ketara ialah kulit wajah da tak berminyak. tu kesan yang paling ketara la. 


DETAIL PRODUCT ;

NAMA : Protect & Perfect Day Cream
HARGA : RM40
PEMAKAIAN : Tahan sehingga 2-3 bulan.

no filter, no make up. berani selfie macam ni dengan kulit wajah lebih bersih, tidak kusam dan berminyakkulit wajah saya tidak berminyak even seharian menjaga booth di karnival teratak glam raya, stadium shah alam pada 5 & 6 july 2014.

so kepada yang berminat untuk dapat kan produk sf beauty boleh contact sy ; 

014-5414314 (sms/whatsap)
the ishaa (line)




p/s : pengalaman untuk dikongsi, bukan bisnes semata mata.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.