Sunday, May 17, 2015

Pemborong Baggy Tshirt Murah

SALAM SEMUA

Hai semua. apa khabar ?  di harap semua nya sihat ya. Hari ni kerajinan pulak nak update blog kerana kelapangan masa. Al maklum lah. da tak jadi student da sekarang. keja peluk anak buah je kat rumah. hiks. Seronok dok saje kat rumah. yang tak seronok nya bila orang post gambar jubah atau blouse cantik di intagram. kena telan air liur je la nak shopping tak boleh. pastu nangis kat bucu meja makan. -,-

Hari ni nak bagitau sekali lagi berkenaan baggy tshirt yang the ishaa jual yang sangat laku bak goreng pisang panas. Yang lagi kagum sebab ada ramai sangat customer dari brunei sana berminat nak borong baggy tshirt ni.

 Hai warga brunei !!
 (bajet diorang nak layan hai kau tu, miss epa. sobsobs )



So kepada kakak kakak serta abang sado sekalian yang teringin nak borong. nak beli untuk diri sendiri dengan harga borong sbb nak beli sampai 156 helai untuk pakai selama setahun ape de hal. takda hal akak. akak punya baju kan. hiks. boleh la dengan senyuman manis whatsap miss epa di number ; 

014-5414314

strictly whatsap sahaja ya. jangan call plak sebab nya bukan boleh hantar gambar pun kalau call kan ? nak mudahkan anda semua whatsap sahaja nanti dengan senyuman nampak semua gigi besi miss epa akan reply satu satu. jangan spam ya. sebab miss epa pun manusia biasa. kekadang sibuk. tak sempat nak reply secepat mungkin. sorry kalau lambat ya sayang sayang.



berkenaan harga tshirt baggy ni. memang miss epa tak naik kan even miss epa pun antara manusia yang kena gst dari pembekal. tapi miss epa pendam sahaja. sebab tahu korang smua tak suka baya lebih kan. -,- so jangan dok mintak la free postage ke free gift ke. sbb nya harga memang menangis murah da miss epa jual. dan satu lagi, bear in mind yang first pay first serve ya. kalau cakap sahaja maka design yang nak tu bakal berterbangan begitu sahaja di ambil orang lain.



so sayang sayang semua yang berminat. Jom whatsap miss epa segera !




.till meet again sayang. 





terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.