Friday, January 16, 2015

Pemborong Baggy Tshirt

SALAM SEMUA

Hai semua. berhabuk berdebu ber apa entah nak cakap blog ni lama sungguh tak mengarang rasanya. selamat tahun baru 2015 kepada semua. Setiap kali tahun baru pun azam untuk setia mengarang sesuatu pada blog ni sentiasa ada di dalam list. Buat je tak. kesibukkan yang melampau lampau tak sempat den. 

so hari ni nak update pasal baggy tshirt yang memang meletop sekarang. setakat ni miss epa da jual hampir 100 helai lebih dah. hanya untuk first month. bayangkan betapa laku nya baggy tshirt ni. kalau korang macam eh yang mana ya baggy baggy ni. eh eh eh.

 ni ha ; 


ni contoh hakak hakak korea pakai. korang jangan dok pakai takdak seluar plak nanti.hiks

Baggy tshirt ni ada teramat banyak sangat design yang bermacam macam. so miss epa takley nak letak gmbr design yang ada. sebab design cepat sangat dik non. kejap je da tukar design. kejap je abis. sapa cpat dia dapat. so design miss epa akan direct bg melalui whatsap kat adik kakak semua yang berniat nak beli.

Untuk size plak, tshirt baggy ni ada dua size. satu free size ( S - XL ).
 Satu size lagi plus size namanya untuk XL dan ke atas. so far customer miss epa yang pakai 3XL pun muat lagi. hiks. so jangan dok meraung raung kesedihan sebab everyone boleh pakai baggy ni. hee

lepas cakap pasal design dan size kita cakap pasal harga plak. jangan dok risau. harga nya tak sampai RM50 pun sehelai adik kakak. harga murah murah je miss epa jual. untuk retail dan untuk borong. No dropship ya sayang sbb stok sgt laju. 

free size 
1 - 5 helai  ; RM19
5 - 10 helai ; RM15
10 helai dan ke atas ; whatsap / sms miss epa utk detail

plus size
1 - 5 helai  ; RM25
5 - 10 helai ; RM20
10 helai dan keatas ; whatsap / sms miss epa utk detail


so sapa sapa yang nak memborong. nak jual di bazaar, nak jual di university, nak jual di matrik, nak jual di sekolah. boleh la kiranya whatsap ataupun msg miss epa di talian ; 

014-5414314

miss epa friendly, tak makan orang jangan risau. kehkehkeh. 

boleh tengok update seterusnya di instagram ; @the_ishaa


sayang korang. XOXO 










terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.