Tuesday, January 21, 2014

Berdiam dan bercakap


SALAM SEMUA

Hai semua. apa khabar semua ?  sihat ke ? harap nya sihat lah ya. lama bebenar tak update mahupun jenguk blog tercinta, tersayang dan terindu ni. sumpah rindu pada dunia blogging. rindu teramat sampai setiap kali post gambar kat instagram mesti caption panjang tak ingat. da macam buat karangan. sebab tu ada member perli kata nya, di instagram org letak gambar bukan buat karangan. nak buat karangan masuk blogspot. maaf ya pada yang terganggu dengan caption itu. hee. kepada yang rasa nak jenguk instagram saya. boleh follow dengan kadar segera ; @epafazwin .

hari ni menulis bukan nak update pasal trip ke korea yang sampai sekarang tak abis lagi. and tak tahu bila nak terus menulis pasal tu kerna memang da lupa da apa yang jadi korea. hahahaha. otak telan kerengga memang macam ni. maaf sekali lagi. hari ni menulis untuk diri sendiri memupuk semangat suka menulis macam dulu. sekarang banyak sangat halangan nak menulis blog. salah satu halangan  paling besar ialah takda internet. rasa nak menangis lepas pindah masuk rumah sewa di area kota sas,kuantan pahang. semua line telefon takley pakai. nak cakap call kena masuk uia dlu. bayangkan betapa horror nya. adeh. 

sekarang ni aku sangat sibuk menguruskan one of my business @the_ishaa (insta) / facebook.com/theishaa (fb) . mohon semua follow dan like utk tudung, blouse, skirt dan beg yang cantik cantik. semua masih dalam proses lagi. banyak sangat benda baru yang nak buat. sampai masa tu macam tak cukup 24 jam sehari. second business utk sf beauty. of course masih ramai pelanggan setia sf beauty yang smpai sekarang pakai dan sgt berpuas hati dengan result nya. alhamdulillah. 

selain semua yang di atas. aku jugak nak amik kesempatan nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua. happy new year sayang semua. insha allah tahun ni akan ada bnyk lagi pembaharuan dalam business dan sistem pengurursan. doakan aku ya. insha allah ni tahun akhir da aku kat uia. lepas ni grand. yeah ! doakannn !


sekeping gambar dari bandung. trip ke bandung tu nanti kita bgtau kemudian. 
mintak mintak la ingat lagi. hee :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.