Tuesday, March 17, 2015

Pemborong Loose Top

SALAM SEMUA.

hai semua. apa khabar kah kamu kamu semua? nampak tak mood ceria ibarat di pagi syawal. Mood sebegini baik ini datangnya dari cuti sekolah yang berlangsung selama seminggu ni. alhamdulillah. boleh lah cikgu practical ni berehat seketika. hiks.

Hari ni nak update skit untuk loose top yang memang meletop terhangat dipasaran.Biasa la musim musim panas macam ni orang cari baju baju yang ringan dan sejuk kan. sekarang ni musim panas membahang, make sure minum air secukup nya ya. buat iklan kejap. -,- huh. okay back to the topic. loose top ni lebih kurang baggy tshirt jugak cumanya dia pnya ukuran kecik skit dan material dia lebih cantik dari baggy tshirt.

Setakat hari ni miss epa da jual lebih 200 helai da loose top ni. ada yang beli 5 helai pakai sendiri. sebab miss epa jual dengan harga borong kalau uoll smua amik banyak maka nya makin murah la harga nya. Kalau ada yang tertanya tanya gi manakah rupa paras loose top terhangat di pasaran ni.

 ni ha gambar nya ;


contoh customer kita pakai. comeyy lottey :)

loose top ni ada banyak design ya. dan mcm biasa lah. benda hangat mcm ni memang mcm goreng pisang panas. kalau uoll whatsap miss epa ckp nak yang ni, yang tu, yang ni, yang tu tanpa reserve with deposit memang tak dpt la sayang sebab miss epa pnya konsep bisnes. first pay, first serve. Sebab da pernah jadi customer reserve berkurun last sekali tak beli pun. kesian dkat yang betul betul nak. so before msg tanya bear in mind my rule and regulation ya darling.

untuk harga plak. semua jangan dok mengeluh. semua nya mampu milik. kalau yang nak beli borong insha allah boleh jual dan mampu tersenyum lebar dengan keuntungan tu. hiks. ni miss epa bagi detail harga ya ;

loose top free size ( XS - L )
RETAIL( PEMBELIAN KURANG 5PCS )

RM 29 sehelai.

PEMBELIAN BORONG 

5 helai - 10 helai : RM 20
 11 pcs dan ke atas : whatsap miss epa utk detail ya.


contoh another design loose top terlajak murah dari miss epa ;





dan macam biasa ya adik adik comel sekalian.untuk new design mohon 
whatsap miss epa. jangan dok sms plak. susah nak hantar gambar.
cakap miss epa sayang nak gmbr utk loose top. sure dapat harga murah lagi 
berbanding biasa. muahahaha. 


whatsap sahaja : 014-5414314


miss epa friendly, tak makan orang jangan risau. kehkehkeh. 

boleh tengok update seterusnya di instagram ; @the_ishaa


sayang korang. XOXO



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.