Wednesday, September 1, 2010

-shopping rayer-




jom shopping rayer!!! :)


purse kaler pink dari yg chomey kpd lebih chomey!
thanks dear! :)


beg untuk sem depan.kaler pink gak!hehe.


baju dr romp.cardigan dr kedai apa ntah nama dia.
for sure dua-dua pun affordable. :)


baju kemeja petak-petak dr romp! :)

kasut dari Bata! sgt suka kasut ni! :)

butik romp yang sgt bnyak membantu n sgt la affordable. :)


Berjaya times square :)
total : rm2++.++


perasaan : -_- (overbudget)


hah!tu lah persiapan rayer untuk tahun ni.beg,baju n kasut.yang baju kurung and tudung semua telah diuruskan oleh ummi.yang ak shopping ni lebih kpd kegunaan untuk bersosial secara sihat bersama rakan-rakan selepas rayer.hehe.budget shopping rayer taun ni.patut nyer rm150 shaja.tp ter over budget la plak smpai rm2++ .mau nangis ak tgok akaun bank yang mengalami penurunan jumlah wang yang begitu banyak skali.(-_-)haih!

tapi agak rasa seronok jugak coz dapat shopping kat times square. memandangkan tu lah first time ak menjejakkan kaki kat times square.hehe.memang kelabu oren jingga ah mata tgok semua barang-barang yang sgt lah affordable kat sana.sumpah!beg pun mmng murah-murah.begitu excited skali ak bercerita.haha.kepada korang semua yang belum shopping lg.bleh ah pergi berjaya times square ni.sgt berbaloi! :)


p/s: ayah n ummi!jgn marah epa ek.hehe.




terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

syiqasyiqa said...

shopping ja tau. ish3~ haha

AiDa AzRyN said...

mak aih.. blanja sakan nooo.. :P

miss epa said...

syiqa: hehe.ni first time shooping eh!hehe..
aida azryn: haha..bila lagi.time sale ni la nk shopping sngguh2!!!:)