Friday, November 26, 2010

-put faith in fashion-

*salam satu malaysia*

hari hari minggu disaat kebosanan melanda diri.ak google la beberapa online store yang ada.salah satu nyer aabuk . *sila jangan heran kenapa nama kedai dia cam pelik*.ni ialah online store yang dari london.nun jauh disana.so dia punye design lagi update dari kita.jom usha apa yang menarik.

hasilnya beberapa abaya yang sgt sgt cantik dikenal pasti.


sgt sgt stylo dengan selendang. :)

serius.sy jatuh cinta ngan abaya ni! :)

hitam itu menarik! :)

sapa kata kalo pakai tutup aurat tu xmenarik or xstylo? kalo kena gaya mesti cantik kan?
islam itu suka kepada kecantikan.* ada peluang jadi ustazah tak? * :)


p/s: kalo beli jubah mesti kena potong. sy kecik.-___-
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

Ainismaira said...

wah..serius cantik.. tapi kalau org tinggi pakai lagi cantik kan.. ape kan daya..saye xcukup tggi... T_T

miss epa said...

ainismaira: sy pun sama.hee -__-

Aliaa Ab Rahman said...

Hi dear, abaya ni dari aab london kan? I ada jual yg brass class navy abaya please visit instagram i! Hehe @hollisters_h cantekkkkk just like what u love!

Aliaa Ab Rahman said...

Btw aabuk tu sebab aabaya UK. Hehe. Whatsapp i ya! 0173834633