Sunday, January 23, 2011

-Hp Mini Putih-

salam.

entri ni ditulis dengan laju nyer sebab hari ni ada buat
open house keci kecilan di puchong permai.so sgt sibuk.
sebenarnyer ak tengah sedih ni.
lappy hp mini putih ak rosak.xleh nak switch on.
camna nak updated blog lepas ni?
camne nak blogwalking lepas ni?

mood memang kacau sekacau kacau nyer ah.
sedih sangat.mybe ak xpndai jaga laptop tu kot.
tu yang rosak tu.nada abis sedih. -___-!

so kepada korang semua mintak maaf kalo xleh nak
berbalas kunjungan as usual.xleh nak jawab tag.
mintak maaf sgt.bila dah repair laptop nnti ak
akan kembali aktif seperti biasa.hee.




p/s: musibah datang berganda ganda. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

ieda said...

alor jgn sdih2 ikk gi makan2 dulu .. dah kenyang sure dah x sedih dahh :)

mohd sasuke said...

sbar ye..=)

pipoq said...

dah abis waranti ke ? kalo ada lagi, cepat cepat la antar kat HP servis supaya dah tak sedih dan runsing lagi..

si para para said...

musibah itu mendewasakan kita :)

wida said...

sabar ek..hrp2 lappy tu boleh dibaiki.
tq singgah blog sy:)

areripe said...

chill la, takkan lappy tu takda warranty?
or u just buy new lappy la,
semua harga lappy dah reasonable sekarang.hehe

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!

! .MiE. ! said...

blogworking
www.muhamadhazmi.blogspot.com

CiK PuaN NeTTY said...

jgn sedey2 eh..sy follow awk;p

nuyen said...

alo2,kalau sedih, jom kite gi mamam eskelim... weheee jom2