Wednesday, February 16, 2011

-Basic Theme of Al-Quran-


salam.

selesai satu paper pada hari ini.basic theme of al-quran.
giler punyer cuak.dah la ak masuk dewan lewat.hee.seat ak 
punyer number plak kat depan sekali.adoi.melangkah 
dengan penuh bergaya ke depan dewan even dalam hati 
punyelah berdebar debar mengalahkan orang nak kawin.hee.

 ayat hafazan yang keluar semua ak boleh fill in the blank.alhamdulillah.
yang ak xconfident jawab tang soalan essay kat.dua soalan je.

a) the distinctive features of man?
b) Two quranic arguments to refute Darwin's theories on
the creation of man.

okay kawan kawan.bley la tolong mengarang essay utk ak eh.hee.
memang dua dua essay pun ak mengarut je.nama Nabi Adam memang
favourite la dalam essay (b) tu.hee.Darwin pun suka la plak
buat theories pelik pelik.ada ke kata human from ape?memang xlogik 
sangat la kan?cam na la diorang boleh pakai theory ni utk bertahun
lama nyer.ish ish.

kepada korang yang ada anak anak hantar tadika
tu.jenguk jenguk ckit buku pembelajaran diorang.sebab ada
yang masih menggunakan theory ni dalam pembelajaran.
takut nanti anak anak kata nabi adam tu ape plak.so
didiklah anak anak kita dengan cara pembelajaran islam.hee.
ayat 'anak kita' tu cam best plak.haha.

hari ni kesihatan tak memuaskan sangat sbb period pain.
satu hari ditemani minyak angin dan pil sbb sakit sangat.
dah la ari ni ada paper.nasib baik semua pun okay tadi.alhamdulillah.
so ari ni nak qadar tidur sekejap.petang petang ckit kita 
berblogwalking eh.peace! :)

harap semua nyer baik baik aje. :)


p/s: teringin nak makan laksa penang dari ummi tersayang.*home sweet home* 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

SweetSyaza said...

kesiannya period pain...
nasib baik boleh jwb paper td ea.....
jg diri bek2 :)

kau kesah ke?? said...

suke entry u.

mr.syazwan said...

all the best k

jgn jdkan period itu sebagai alasan

=_=

Melati said...

Hi Fazwin!
Masuk dewan lewat?, takpe boelh amek paper lagi kan...

oke goodluck! =))

Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

- mrs koroe - said...

tetiba lapar laksa jugak .

hehe

+akufobia+ said...

nak gak laksaa.rinduu.

miss epa said...

sweet syazana: thanks dear. :)

miss epa said...

kau kesah ke?: thanks :)

miss epa said...

mr syazwan: haha.okay bro! :)

miss epa said...

melati: hee.thanks :)

miss epa said...

mrs kroe: jom pekena laksa. :)

miss epa said...

akufobia: jom jom.pekena laksa ramai ramai. :)