Friday, February 18, 2011

-Contest Mata Bulat!-

salam semua.

pagi pagi lagi ak terima panggilan dari sepupu ak.
anak dia sakit.so ak pun bergegas la bersiap nak kena
balik subang minggu ni.sambil sambil menunggu sepupu
ak dicafe ni.ak berblogwalking merata rata.and then
 masuk la satu blog ni.dia buat contest baik punyer.hee.
kebetulan hari ni mood tetiba teruja nak masuk contest.

jom usha ckit kawan kawan :



syarat syarat dia senang aje :

1. buat simple ENTRY pasal contest ini. (ikut suke le nak tulis ape pun)

2. LINK kan ia kepada cik deeba (baru tau korang join ke x? )
~done

3. pertaruhkan le 1 GAMBAR ( lebih pun xpe)
~done

4. FOLLOW cik deeba yer :))
~done(ke 123)

5. TAG 3 orang je
~done

6. tambahan syarat ! (update 16.2.2011)
FOLLOW CN
(sponsor hadiah CMB)
~done(ke 104)

due date : 13 hb 3 2011


gambar yang dipertaruhkan :



ak tak tahu la cukup bulat ke tak mata ni.haha.

so ak nak tag 3 org :


kepada yang ditag.selamat membulatkan mata anda eh.hee. :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

"Che Ain" said...

alamak mta sy xbulat la.. so kn buat contest :mata sya sepet: hihi

http://aniesandyou.blogspot.com said...

mata ini belum cukup bulat utk melayakkan diri menyertai kontez ini. sekian terima kasih. ;-)

miss epa said...

che ain: haha.nanti boleh la che ain buat eh.hee :)

miss epa said...

anies: haha.sekian sama sama. :)

tomatokering :) said...

hoho bualt2 ! cayok2 ! :D

sarah mohamad said...

hohoho . bulat nye mata mu :)
tehee ..
best of luck ye epa fazwin .

LindaRahim said...

hmmm....x leh la sy nk masuk...sbb mata sy x boolat...hihi...