Friday, March 18, 2011

-Drama bersiri Adamaya-

salam semua.

hari ni ak bgun pagi ye memang berat mata nak bukak sebab tahi mata
 yg dihasilkan oleh ubat mata yang ak pakai semalam memang sgt
 berkesan.hee.dan mata ak dah okay dah ckit.tak sakit mcm semalam.
tp merah still ada.insya allah.xda apa apa kot.

tadi ak baru je lepas tgok drama adamaya.hee.ak mengaku ak ketinggalan
zaman.sbnarnyer ak dah lama nak start tgok.tapi asyik start and then bz.
berenti dulu.and then tak tersambung balik dah tgok sbb bz dengan macam
macam hal.terutama study la.huu.punya ah student yg penuh dedikasi ak ni.
okay.sila muntah semua.haha.

konklusi yang ak dapat buat dari drama ni.sungguh menarik.drama yang
mampu bg kesedaran pada semua org yg jodoh tu ditangan tuhan.korang 
kapel bertahun lama pun.kalo bukan Allah kata bukan jodoh korang.buat 
la mcm mana pun.tetap bukan jodoh korang.arwah faizal yusof berjaya
 membawa watak dani yang memang mampu menjengkelkan sapa saje.
memang xda pompuan suka lelaki xmatang macam watak dani tu okay.
dan semua pompuan memang mengimpikan suami macam adam 
lakonan sein.memang penyabar abis ah.ak xtahu la ada ke tak watak 
macam tu dalam dunia realiti.kalo ada la.sila la p pinang ak dengan 
kadar segera eh.haha.

ak tahu konklusi ak ni dah terlambat dah.sbb ni drama taun lepas kot.
org lain dah lama bg pendapat dah.ak punya ah ketinggalan zaman kan?hee.
xpa la.at least ak sempat jugak abiskan siri adamaya ni.memang sgt sgt sweet 
citer nyer.lepas ni ak nak abiskan nur kasih plak.ehem.ya.
ak memang sgt ketinggalan zaman kan?pfftt.T_T





chomel je budak kecik ni.kalo ak xkenal lisa suriani
dengan sein tu.ak percaya mati mati ni anak kandung diorang
tau.muka kacak sein and chomel lisa mampu menghasilkan
anak chomel mcm amani ni tau.hee :)


p/s:chayok!!!! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

Cik Yana said...

Ingatkan ada Adamaya siri kedua tadi. Hehehe~ Amacam, meleleh air mata tak tengok? hahaha~

SweetSyaza said...

mia sara tu comel kann....
lisa n sein pun dlm cite tu sesuaii je...

Cutiesifa said...

eh eh u tgk drama nie kat mana ye?
sy pun nak tgk jugak tp x tahu kat mana, tonton.com.my ada ke??

org kata menarik cter nie,sy pun ketinggalan cam awk jugak nanye..hehe..

lady dayana. said...

huhuh ingt kan sambungan..best gila kot cite ni. suka sgt tgk mia dgn lisa! comel :)