Tuesday, April 5, 2011

-MUET Speaking Test-


salam semua.


terasa indah hari ke hari even macam macam bnda berlaku.
kerja yang semakin hari semakin mencabar.perasaan yang
semakin hari semakin haru biru.tapi disebabkan ak berpegang
pada prinsip 'setiap yang berlaku pasti ada hikmah' so 
seharusnya ak tersenyum memandang cabaran yang datang.

ehem.ayat ak memang sgt BAHASA MELAYU okay.terbukti
sekarang ak ni memang anak cikgu BAHASA MELAYU eh.
hee.sebenarnya hari ke hari ak makin tak tahu nak tulis
apa dalam blog ni.dah bnyk kali ak bukak tab new post tu.tapi
tangan ni xbergerak pun.idea kosong!jarang sgt kepala ak ni 
xda idea.hee.mybe disebabkan bnyk msalah sekarang ni.kepala
cam kusut skit.letih bermain perasaan dengan diri sendiri.

hari ni ak nak gtau korang yang ak akan amik muet esok.
esok speaking test di uia petaling jaya.pukul 7.30 pagi lagi.
asal awl sgt muet ak ni?huu.entah macam mna la esok.
nak cakap apa la ak esok.korang yang dah amik MUET tu.
sila la bg tip tip utk ak amik MUET dengan jaya nya esok.hee.

apa apa pun.gud luck utk diri ak sendiri.even ak punya english 
sgt broken.akan ku redah jua MUET tu dengan segala kudrat yg ada.
*ayat mcm nk p perang ni* =_=



p/s: bila sy diam.makna nyer sy tgah berfikir.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

mlle tqa said...

kak epa ! gudluck untuk muet.tqa next week .hehe :)

NiSha said...

good luck..
nnti speaking test ckp jer.. jgn diam ok...sbb pemeriksa x tau kita diam bila berfikir..

Firdaus @ Pedot said...

all da best n gudluck!
juz ckp je esk...
chaiyok2!

Lynn Rahman said...

gudluck! ;)

nadiya taqwa adam said...

gud luck :)
akak nadiya pun ada muet speaking test arini .
huu

zuhaida said...

muet kat UIA ?