Thursday, April 21, 2011

-Pesanan penaja sebelum pergi-


salam semua.

hari ni ak cuti.satu hari ni dok rumah je la.kemas rumah ckit.
pack barang.ak bgun pun dah lewat td sbb smalam ak layan
playful kiss smpai pukul 3 pagi kot.hee.da ah semalam 2 kali 
umah spupu ak ni black out.memang gelap gelita la.buat cuak je.

hari ni nak bgtau korang yang ak xsure lg boleh ke tak ak nak update 
blog utk 2 minggu ni.sebab ak akan ke new zealands.satu family pergi 
new zealands utk join konvokesyen abg ak kat Auckland.kalo sempat for 
sure ak akan bgtau korang keadaan kat sana.agak berdebar jugak
 la sbb ni first time ak nak p oversea.hee.pernah je ak p golok sebelum ni 
dengan member member.tapi xrsa sgt sbb masa ak p golok dlu ak naik 
perahu je.bayar 50 sen.haha. 

flight ak ke new zealand hari ahad ni.bertarikh 24 april.ummi dan ayah ak
dah on the way datang kL sekarang.sgt merindui diorang.semoga segala nya
berjalan lancar.lepas ni ak da tak kerja.so ak akan gerak ke rumah kakak
ak di subang.semua keluarga akan berkumpul kat sna. :)

so ni ada pesanan utk semua eh sementara ak xda.

baik baik sayang

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

lagu ni utk korang semua.baik baik ye semua.xmao sedih sedih.
*mcm la ada org sedih bila ak xda kat malaysia.huu*
apa yang jadi lepas ni pasti ada hikmahnya. :)


biri biri yang memang sgt terkenal di new zealand.hee


p/s: barang yg tiada guna nya.pasti dibuang.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

noorae said...

enjoy urself! =]

Bulan Purnama said...

wah .. lgu baik2 syg ... sukeee ..
smoga semua berjalan dengan lancar :)


minta izin nak msukkan blog awk dlm bloglist sy eh .. ^_^
jom tukar2 link ..

Mohamadazhan hjDesa said...

bestnya..hehe. nak kirim barang all black =)

zuhaida said...

bestnye dapat pegi new zealand . kirim salam dekat biri-biri dalam gambar tu eh :)))
take care nanti .

kimie von archibald vanderbilt said...

epa nak ole2 kat nz tau..huhu

ieda said...

waa bestnya dikk nak NZ ..
take care dik
enjoy ur self dik
semoga selamat pergi dan selamat balik

jgn lupe ole2 akak FM ekekkeek
will miss u !!

nazirulhazwan~ said...

lagu tema den tu, hehe best dedicate kat awek:P

nursyamime said...

wah beshnyer..hehe
enjoy kt sn oke:)