Tuesday, May 17, 2011

bila lelaki macho bawak payung


salam semua.

hai hai semua.hari hari pun mmng sgt sgt memenatkan sekrang.
plus dengan emosi yang kurang stabil je semenjak dua menjak ni.
hee.tp yang paling ak kagum ngan diri ak.aktiviti ber work out 
berjaya dilakukan secara istiqamah nye.alhamdulillah.lepas ni.
erra fazira nangis bila tgok body i tau.ehem.haha.

hari ni bukan nak cerita psal erra fazira atau pun umie aida.
hari nak cerita pasal lelaki macho yang bawak payung.
nak jadikan cerita.hari ni hujan.tadi ak balik kerja pun dalam 
hujan.punya ah sejuk.menggigil dibuatnya.ak plak xbwk payung.
yelah.mana ak tahu nak hujan kan?hee.

da lama xmaen hujan.seronok jugak.hee.

sebelum ak balik kerja tadi.ak shift jaga kaunter hari ni.
biasa la.muka bwk rezeki.mmng slalu kena jaga kaunter.hee.
and then ada la seorang mamat ni.punya la handsome.sebabkan
hujan.elok je dia berpayung.siap colour pink lagi payung dia.
haha.ak yang tgok ni nak tergelak pun ada.ye lah.org laki ni.
memang ssah nak bwk payung.kata diorng

 "lelaki lembut je pakai payung ni"

tapi ak tgok abg tadi.chomel je dia bwk payung even colour pink.
agak nya sbb dia handsome kot.so xda la nmpk janggal.nmpk lagi
chomel ada ah.hee.

even cam malu sgt nk pegang payung.jgn la amik jalan
mudah dengan cara sangkut payung kat kolar baju mahupun
ketayap ye bang.haha. :)

see?kacak ttap kacak even berpayung bagai.hee.

gurl memang chomel kalo berpayung camni.xyah heran okay.


p/s: tiket blik klatey dah beli.miss u mum! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

AiDa AzRyN said...

semalam aida kna hujan.. hari ni terus xsihat.. selesema.. T.T

qasehraihan said...

olololo..tmbh ensem a mamat yg ensem tu dgn payung biru..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

rara pinkmafia said...

tunang rara dulu masa g klas dye bawak payung.heeeee.tu yg tergoda tu,tapi dye tak lembut k.ehehehe

saidatul noor farhana said...

biasa la...skrg ni cuaca pn x menentu kn..kejap ujan n kejap panas...so kne la prepare...x slh pn kalo lelaki macho pkai payung...comel pe...

amranaiman said...

ujan dah trun ~~~ angkat kain jemuran~~~

misyamissyou said...

alorhh..rsenye prempuan xmengate pn kalau lelaki bwk payung kan? tp lelaki je yg xnk bwk payung..huhuu

Hurun Akita @ Ciktika said...

yayy....kalo ujan lebat xkan lelaki macho nk redah je an an...elok2 macho jd comot...ngiiihihi...an an..

isu ni penah gak jd tajuk pertandingan debate kat U2...

eh..."thanks 4 reading jasa mu dikenang" ....pe kata tuka jd..jasamu dibalas...ngi hihi..

nice beloq sis ^_^