Sunday, May 15, 2011

Kupon mcd wajib redeem | shahir dan rozita che wan?


salam semua.

entri kali ni ak tulis dalam tulisan merah utk menunjukkan betapa
pentingnya entri ini utk korang.hee.

okay semua.kupon mcd kembali lagi.yang ni memang best la.
beli satu mc chicken.dapat free satu mc chicken lagi.pergh.
terbaik la kan?hee.so as a crew mcd yang sgt baik hati.
ak bagi korang link.and korang print la eh.kupon photostat pun
diterima.peringatan.kupon ni hanya utk satu hari je tau iaitu 
18hb may.so korang harus print siap siap and then redeem eh.sekian.



by the way.ak baru je baca pasal shahir af8 berpacaran dengan
rozita che wan.hah?adoi.bukan men kecewa lagi cik aida kita.
huu.sesungguhnya.itu lah yang ak rsa time ak tahu
abg asyraf muslim ak bertunang.waaa -_- !



nak tahu lebih bnyk korang klik je link tu eh.
hari sungguh penat.sumpah.rasa cam nak tidur je.huu.


p/s: bak kata shahir."kebahagiaan dalam perpisahan".

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

Pembawa_Wacana said...

Kebahagiaan dalam perpisahan..;)

Cik Ungu Kamila said...

oh no ! frustnyeee tak dapat mkn mekdi eh eh frustnyee shahir dah ada aweeekk. waaa :p

AiDa AzRyN said...

huhu.. frust gilos ni.. T.T

missdora said...

mcD sedapp.. :)

Amie 구름. said...

biar betik shahir ? oh tidak -_-"

areteacar said...

thanks for sharing :)

Fontonk said...

serius ke boleh fotostat? kalau camtu fotostat lapan lah. haha

MaMa AiNi said...

salam kenal..mama ni peminat shahir tu..he 2x..cam tak sesuai je, jauh sangat beza umur tu..apapun jodoh pertemuan tuhan yang tentukan..redha kan je lah...he 2x

ieda said...

waaa dik kupon mcD .. huwaaa suke2 .. 18 ari ape erkkk .. kena gi nie ..

oh ya print dulu erkk .. dik itam putih boleh ya ..
satu kupon je ke ??