Thursday, June 30, 2011

resign dan pulang


salam semua.

hari ni ak da berada di klatey.wah!!besh besh sebab suda pulang
ke negeri kelahiran yang amat disyangi.hee.tp still merindui puchong.
merindui mak cik mak cik mc donalds yang memang baik hati gila 
dengan ak smpai peluk ak xhengat time ari last ak kat mc donalds.
rindu semua crew mc donalds yg suka buli ak dulu.aish.-____-



ni la beberapa keping gmbr yang smpat diorg snap
time shift ak jaga counter ari last ak keja.
*mood : touching jap *

xpa la.ak bley mula idup baru plak kat klatey.try cari keja 
laen plak.plus kat cni bley melepak kemana aje sbb ni negeri ak.
memang setiap tempat pun ak master.tnya je kat ner korang nak pi.
kalo kat kL.xberani ak nak pi jauh jauh.takot sesat.tgok flying over 
bertingkat tingkat pun da tau da jalan kL ni punya ah complex.huu.

  will miss u all so much.nnti kalo ada kupon baru kat mcd
jangan lupa bgtau sy.hee (:


ni semua coke glass free yg ak dpt as a crew.hee.

da mcm bdk kecik jaga counter pun ada bila ak tgok
gambar ni.huu. -_____-



p/s: mydin? tesco? pacific? 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

ieda said...

aloor touching nye kan .. huhuhu
dah x der dah reminder pasal promo2 terbaru nie ..uhuhhu


selamat kembali dikk..

soooooour said...

kak begerdil 1.....daging lebih ea..bawang xnk...lalalala..

Oppa Kudin Nz said...

awalnye brenti..
nape x keje sebulan dua je lagi..
baru nk merase Mcd ni..adoi~~~

NuR 'aQiLaH said...

nak sebijik glass pink tuuuuuuuuuuuu. huu

Ku Azhar said...

knp resign? xphm... huhu

Cik Azizah said...

wah2..mesti hari2 makan MCD je...ekeke :P

Wanie said...

hehe..ade gak kenangan..
nape resign epa?
ade tawaran baru ye..