Tuesday, July 26, 2011

Gambar baby angkasawan sheikh muszaphar

SALAM SEMUA.

pagi selasa yang indah.terasa mcm cepat je waktu ni.da tak lama
da lagi nak puasa kan?aish.berdebar gak ak ni.ye ah.tiap tiap kali
ramadhan pun.selalu sgt ak berazam nak terawih penuh.tapi mesti 
ada jugak sangkut.tak sebab sangkut ngan period.sangkut ngan wat biskut
raya.aish.seharusnya berubah ye miss epa selepas ni.hee.


entry hari ni bukan nak ckp pasal solat terawih.mybe next entri kita
cakap pasal puasa dan solat terawih eh.so hari ni nak kongsi ngan korang
gambar baby angkasawan negara sheikh muszaphar dengan doktor Helina.


baby chomel ni bernama Sophea Isabella dilahirkan di hospital pantai bangsar
pada 21 julai.dilahirkan dengan satu kaedah baru iaitu dengan kaedah 
bersalin dalam air.baby dr sheikh dan dr helina sgt sihat dan sgt sgt sgt
chomel.aish.jelous ak tgok baby chomel cam gitu.hee.

kan da ckp.chomel sgt sgt sgt. :)

semoga dr helina dan baby dalam keadan sihat selalu eh. :)







p/s: terasa nak try kaedah bersalin dalam air jugak ah.eh? berangan je. -___-!

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

MisS HoNeY said...

comel :))

yayath said...

comelnye...tapi nape nmpak baby tu cam da besar??heee...:)

yayath said...

wah....comelnye:)

ieda said...

aduhh sgt2 cumei kan dik .. geram tau ! :)

deeya said...

semangatnye baby dia ! tp bukan baru bersalin ker ? nmpak cam da besar jer .hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

memang comel
mesti pandai ni biler besar nnt

Fathiah Hamim said...

geraaaaammmmm. lebat rambut, pipi tembam, eeeeee gebuuuu!

SYAFIQAHSALEH said...

comeynya! geram :D

Wanie said...

nampak besar dah budak ni..huhu
comel bangat..

NuR 'aQiLaH said...

mcm baby tipu ja kan? huhu

Siti Arfah said...

Wah mmg comey ! :)

Lulu Caldina said...

Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)