Thursday, December 6, 2012

SF Beauty Skin Care

SALAM SEMUA. 

hai hai. suda lama sangat tidak menulis.tgok dekat post td bnyk yg draft sbb tulis 
separuh then idea hilang dek kesibukan sebagai pelajar. even kadang kadang takda 
kelas pun tp still terasa malas sangat utk bangun dan bukak laptop. rasa macam katil 
tu sgt indah even tilam tebal tak sampai se-inchi pun. adehh. tension sy rasa dengan
 diri sendiri.

hari ni nak bercerita pasal SF BEAUTY SKIN CARE. mungkin ada yang kata asyik 
benda sama je miss epa ni. bukan macam tu ya adik adik. ni ialah bisnes yg sy sedang usahakan sekarang. sangat menguntungkan kepada sesiapa yang nak try untuk jadi dealer.harga menarik tertarik untuk dealer dealer baru. 

selain nilai keuntungan. SF Beauty Skin Care ni sgt bagus untuk kulit
percaya lah kawan kawan. tak rugi untuk try. beli trial set. pakai untuk sebulan.
then korang akan rasa perbezaan nya. bukan satu dua customer yg berpuas hati.
tapi hampir 90 percent bagi 5 stars utk produk ni. 

yang paling penting SF Beauty Skin Care ni bebas dari hydroquinone.

perubahan yg bnyk selepas pemakaian sf beauty. :)


any order or detail ; 
014-5414314 ( sms /call) 


p/s : sf beauty skin care. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

ieda said...

comelnya epa ..
dah lama x mai sini nieeh
sebuk ke dik ??

ada juga dgr pasal produk nie .. memang bagus .. cuma akk x pernah nak cuba ;)

Afiq Ismaet said...

Sesama kita jual produk kesihatan. hihi. semoga berjaya cik Missepafazwin. susah nak eja taww. ;P

-Ai