Wednesday, January 23, 2013

Tawaran Murah PhotoBook

SALAM SEMUA.

hai hai semua. hari ni update cepat cepat sebab lepas ni nak kena pergi
pos office utk pos barang.alhamdulillah rezeki. korang smua pun boleh 
kalo nak jadi dealer SF BEAUTY dan sama sama dapat keuntungan.

so, hari ni nak update pasal PHOTO BOOK. bukan lagi nak update
pasal SF BEAUTY even sempat promote sebentar tadi. haha. pandai sekarang
guna cara nak iklan kan product. hee. so apa yang korang tahu pasal PHOTO BOOK ? 
aku first baca pun photo = gambar , book = buku. BUKU GAMBAR. -,-

tapi selepas usha hasil PHOTOBOOK ni ak jadi teruja nak ada satu. haha.
meh usha gambar gambar ni ;




 gambar semua ehsan mr.google

tapi yang paling ak teruja sgt psal photobook ni bila baca blog ni ;

http://kakiberangan.blogspot.com/

dia da travel banyak tempat dan kebanyakkan tempat semua dia buat photobook.
adehhh. sgt indah memory tu utk ditatap bila da tua nnti. 
in sha Allah sempat lah merasa jadi datuk nenek dlu. amin.

ni gambar photo book dari
  http://kakiberangan.blogspot.com/




best kan ? rasa nak buat satu utk travel ke new zealand. tapi tak sempat lagi.
kena dok bincang ngan mummy dlu. ngee. tapi for sure sekarang tgh ada deal murah
sgt utk photobook ni. ak da grab da utk travel ke medan nanti.
fuhh. harap dapat la beli dslr dlu sblom bulan 6 ni. hee.

kalo korang semua nak grab jugak bley tgok kat link ni ;






p/s : ohhhh ! 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Dr Aisyah said...

nice blog..

MissAnnt said...

tq epa utk info ni =) really helps me for last day ni,,esok la last,,enn nak booked esok baru msuk gji...huhu