Friday, February 8, 2013

SEGMEN : Tambah Follower Sambil Berkenalan 2


SALAM SEMUA.

Hari ni saje la gedik gedik dok blogwalking merata-rata. saje la usha blog gadis gadis dan jejaka tampan yang laen. waahhhh ! makin bertambah pesat blog blog yang mencanak sekarang. jangan lupa berkenalan dengan akak sekali ya. ahh. terasa sedikit senior di situ.

opps. lupa da. ni nak bgtau. hari ni jugak ak tergedik-gedik men-join satu segmen ni dari blog DIARI JEJAKA HANGAT ! Oh gosh. nama blog tu diaaaa. haha. nak tgok hangat tak hangat. mohon korang join jugak la segmen ni. baru lah hangat ye dakkk. hee.



utk segmen ni ak kena letak gedebakkkk gambar member aku. Ni diaa ;








p/s: para blogger.jom try SF BEAUTY SKIN CARE !

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

11 comments:

Mohamad Khairil said...

thanks join :)

CikMunBlogger said...

singgah siini :)
follow sekali , #2998

http://www.munviolettaxious.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

nea lopah said...

salam kenal adik..done folow sini jugak.dari segmen yg sama.

Ridzwan Dean said...

Salam. BW here! Dari segmen yang sama gak .. Dah follow ... :)


http://deanridzwan.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

Budak Kampung said...

salam yop yong
jauh BK naik speda ni..kurus je rasa
tumpng minum kopi sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

Love Me Plz said...

salam..ii
hehe IF x join segmen tambah follower
tapi saje je nyebok nak tmbah follower awak..
saje berblogwalking..
oh kalau free jemput dtg blog IF..
illykhalil.blogspot.com
tq

ejulz said...

Salam. Nak berkenalan di sini jugak.. :)

kalau sudi like page fb saya k.. :)

https://www.facebook.com/pages/Ketawa-bersama-menangis-bersama/326636940782780

~S! BuLaT~ said...

Pon2...Eh2 Nak Tanye Nie Ade Parking Kosong Lagi Tak Saye Nak Jalan2 Singgah Blog Nie And Follow Blog Nie...

Saye Dari : http://www.nurzulaihaziz.my

anismasrina said...

Hai , dah follow awk . Follow cn http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html =D

smiley_world said...

haii,,,dah joinn,,,,join sini sama na http://smiley-90.blogspot.com/,,hehehe

Rieyn Anna said...

hai..akk follow sini jugak ye..hihii..dr segmen same..:)
http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmentambah-follower-sambil-berkenal.html