Wednesday, July 31, 2013

Blouse Tribal Dan Skirt Plain

SALAM SEMUA.

hai hai semua. rasanya sekarang mood sangat rajin update blog dan blogwalking blog org. adeh adeh. boleh puji minat membaca yang kini kian bercambah dalam hidup cik puan kecik, miss epa. Korang korang yang rasa blog korang best gilerrr dan banyak info pasal kehidupan, fashion boleh la drop link kat comment. then nanti i singgah baca baca dan komen komen. Tak kisah follower korang dua orang pun takpa. janji blog banyak input dan yang penting gaya penulisan tu. harus lah penuh penuh ya. jangan short form banyak sangat. saya orang kampung. tak reti baca short form. -,-

Berbalik pada tajuk yang macam gempak tak gempak. Nak bgtau kitorang sekarang. Kitaorg tu refer pada LILIY SCARF. Liliy scarf yang aku cerita banyak jual tudung dan shawl murah tu. ingat tak ? tak ingat takpa. pi click sebelah kanan blog ni ada iklan kat situ. Mohon masuk dan tgok betapa indah nya shopping barang cantik menarik dengan harga murah. 

Di sini jugak aku sediakan link untuk korang contact us ; 

facebook  : facebook.com/lilyscarf
 instagram : instagram.com/liliyscarf
blog : liliyscarf.blogspot.com


Kalau berminat just click dan like/follow kami ya.

Promosi terbaru dari liliy scarf sekarang ialah blouse tribal bersama skirt plain. Fashion muslimah yang sopan dan manis. Pakai skirt buat kita nmpak feminim lagi. Blouse jenis material lycra yang bermutu. di jamin kain tak melekat pada badan.



 ini lah beberapa contoh design dan kaler blouse yang ada. ouch. cantikkan ? 

Jangan risau kepada yang bersaiz besar ( saiz 42 - 44 ), kita sediakan juga saiz utk korang semua. ingat tau baju ni sangat la selesa. yang penting tak melekat. 






berminat ? nak beli dan nak borong ? boleh sayang sayang semua. PM di facebook atau sms/whatsap : 014-5414314


aku ada beberapa helai blouse ni. haha. nak jual tapi kita rembat dlu. da macam mana ?kehkeh. 

tak yah tengok muka aku. tengok blouse tu. mentang mentang aku tak secantik
model tu. sobs sobs.

 beberapa keping gambar lagi bersama blouse tribal ni. alhamdulillah.
Insha Allah mampu tutup aurat kamu semua dengan sempurna sekali ! 


Itu sahaja nak merapu panjang. nanti nanti la sambung merapu lagi. bulan Mulia ni kena speed kumpul pahala. Bukan selalu Allah bagi kesempatan untuk kita kan ? 






p/s:  hari ni hari senyum sedunia. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

1 comment:

Syazary Sukor said...

salam singgah disini. last puasa. selamat hari raya aidilfitri. :)