Wednesday, August 28, 2013

Segmen Jom Bersahabat ! Part 1


SALAM SEMUA

Hai semua. Malam ni rajin plak join segmen. meh meh smua pakat join sekali ya.
Tambah sahabat dan kenalan. Ayuhhhh !


Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe . 

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih . 
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !




sapa nak join sila ke  ; 





p/s : biar pandai pilih kawan. jangan smpai makan kawan.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

sha (chirp chirp) said...

goodluck!

singgah smbil follow sini! :) #3038

pjie said...

singgah dan follow
do follow me back
http://pjiekun.blogspot.com/

Nur Atira said...

jalan sni

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html
done follow...follow me back

AyuInsYiraH said...

salam...selamat bersegmen... ayu nak ajak sama2 join segmen yg ayu buat ni..sempena merdeka..ada masa boleh la join ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html