Monday, September 2, 2013

SF Beauty dengan kelulusan KKM

SALAM SEMUA.

hai hai semua. bulan syawal ni banyak betul open house dan kenduri kendara. seronok la smua ya. rasa berbaloi baloi sebab boleh pakai baju raya harga dekat ratus ratusan tu bnyk kali kan kan ? lepas ni tggu dinner la plak nak pakai baju raya lip lap lip lap. hee.

hari ni cuma nak bercerita pasal SF BEAUTY SKIN CARE yang telah berwajah baru dengan banyak lagi pembaharuan baru dalam SF BEAUTY ni. dan for sure pembaharuan yang sangat baik untuk kulit korang. 

Sebelum nak tunjuk kat korang packaging baru, nak tunjuk dulu bukti bahawa sf beauty ni sudah di luluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) .  meh sni anak anak. tengok gambar. 

yang first ni utk night cream. selepas kejadian di tarik balik not kkm. bertukar nama menjadi SF ACTIVE RENEWAL SKIN (NIGHT CREAM) ;

kalau nak check sendri pun boleh. sila ke link ni ;  Check product anda

SF ACTIVE RENEWAL SKIN (NIGHT CREAM) : NOT130700027K



untuk krim siang. bertukar nama jadi SF PROTECT PERFECT DAY CREAM.


SF PROTECT & PERFECT DAY CREAM : NOT130604475K


Kalau korang nak check status SF BEAUTY tu sendiri pun boleh. check by product name ;

semua sabun vitamin E dan sabun vitamin C ada di tulis di situ. Mohon tekan pada gambar kalau nak bagi terang skit.


Sebenarnya da lama da not kkm yang baru ni ada. dalam bulan 8 macam tu kot. disebab kan sifat terlupa dan bertangguh saya. maka ni baru sempat nak buat entri. ni jugak khas untuk dealer dealer saya semua. Senang diorang nak terangkan dekat pengguna semua. 

sapa yang nak kulit cantik, halus mulus macam kak ton ? mohon call/sms/whatsap saya dengan segera. nak jadi dealer pun boleh. hrga memang murah ; 014-5414314




till then, wsalam.





p/s: next entri saya update rupa paras baru packaging sf plak ya. syg semua. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

Eellee Beauty & Health said...

1st dgr sf beauty
btw, menarik jugak ^^

http://bit.ly/15DRnBr

tenku butang said...

masih ragu2 nak cuba.. takut ada merkuri..

::Misz sunsWeetz:: said...

mcm 1st time dengar produk ni ^^

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/