Sunday, August 22, 2010

-lahirnyer seorang insan-

amboi tajuk entri.bkn maen lagi ek.cam bru lepas lahirkan anak bunyi nyer.hehe.tajuk entri hari ni khas utk seorang insan yg bru je lahir dalam 3 hari yg lepas.ak selalu bca kisah ibu ini psal kehidupan dia as a pregnant woman.sgt la menarik.kalo korng nk rsa jgak apa yg ak rsa bleh la masuk blog ni.sgt la best kisah hidupnyer.korang akn rase cam nak kawin cpat2 n ada ank cepat2!hehe.amboi.gatalnyer epa ari ni.haha.


ak ni sgt la suka kanak-kanak.terutama baby.aish!mmng sgt sgt sgt chomey la baby ni.terutama time diorng tidur.sgt la chomey.ak suka tengok.muka diorng cam tenang and xda masalah.penuh rahmat.ak pun memang dah biasa dah dengan baby n bdak2 under age.hehe.sbb nyer ak mempunyai sgt ramai anak2 sepupu yg chomey2!hehe.dari kecik ag ak selalu jd nanny.tu yang ak dah biasa dah ngan budak2 ni.dah biasa la buat susu.mandikan.and apa2 je ah yg berkaitan dgn baby.hehe.  


bila tulis psal entry ni.terpikir plak ak.mcm mna la agaknyer ek kehidupan ak dalam 5 tahun akan dtg?korang pnah terpikir x?ada fmily.ada kerja.aish!mcm mna la rupa ak as a mother?hehe.ak xdpt nk byg ah.sumpah!kdg2 pk blik.dah ready ke nk jd diri ak as a org laen.bkn lg as a stdent.mcm mana la ek?aish.risau macam apa ah ak ni.asasi uia ni pun xabis ag.hehe.


aqeela al-zahra :)

mohd haris dini :)


nur dilara syahana :)



p/s: gambar anak2 sepupu yg chomey2! :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

AiDa AzRyN said...

comel2.. hehe~ kim salam kt diorg.. :D

miss epa said...

hehe.okeh!diorg mmng sgt chomel!!:)