Sunday, September 5, 2010

-ayat-ayat cinta-

hmm.bored sgt dua ari ni sbb semua kawan2 dah balik beraya dikampung dengan megah nyer meninggalkan diriku seorang diri.aish!bila dok kat bilik.ak keje nk tidur je.hehe.pastu muka makin temban.nmpak cam gebu giler ah.haha.so bg mengelakkan kegebuaan yg xsemena-mena.ak pun trun ah ke area tv level 1.nawaitu ni nk tgok tv and xnak tidur ah.so ak pun melepak la sambil2 on9 coz wireless kat level ni laju ckit dri dkat level ak.mmng ngis ah nk tggu google loading.hehe.


cepat cepat teka!citer ape ak tgok?aish!dah tgok tajuk entri dah.xkan xleh agak kot der!ayat-ayat cinta.citer ni dah 5 kali tgok dah.and dah 5 kali kagum dah dengan watak fahri dan aisyah.agak tertanya2 dalam hati aku.ada ke manusia sebaik fahri and aisha ni?kalo ada pun seorang dalam sejuta kan?sbb as a gurl.ak pun thu mcm mna perangai lelaki.semua pun sama jer.mybe sbb tu kot.smpai skrunk pun ak memang xprcya satu pun janji dari lelaki.huhu.ak dah kecewa bnyak kali dah sbb janji lelaki.smpai dah lali dah der!untuk gurl pun sama.as a gurl gak.ak thu mcm mna perasaan aisyah bila kena berkorban untuk berpoligami.aish!memang sgt susah kot.nk cri isteri macam aishah mmng ssah ah nk jumpa.redha jer semua kan kan?oleh sebab ni satu cerita yang di arahkan oleh seorang manusia.rasenyer xsalah pengarahnyer buat watak2 yang sgt baik tu.mybe sbagai pedoman untuk kita.kalo kita xmampu tuk jd aisyah or fahri.amik la sikap2 yang kita rasa mampu untuk diri kita and selalu berusaha untuk berubah ke arah lebih baik kan.ayat yang agak islamik di bulan ramadhan ni.hehe. 


sy sgt kagum dgn aisha yg dari german ni.hehe :) 

hmm.cinta itu lebih kekal! :)

aish! kalo mcm ni la majlis kawin sy mmng msuk metro ah! haha :)


ayat-ayat cinta best! :)

p/s : ak mahu kau halal bg ku supaya dapat kau kucup kening ku dan hapus setiap air mata ku :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

AiDa AzRyN said...

best cte tu.. :)

syiqasyiqa said...

ni cita cinta yg pertamabt kmi menangis weyh.. lps cita ni cita lagendabudak setan

miss epa said...

aida azryn: sgt sgt best ! :)
syiqa: hehe.thu xpa.sgt tersentuh ah dgn aisha tu.hehe :)