Wednesday, September 8, 2010

-bila dah dekat rayer-

aish!sudah lama xupdate blog.bukan xnak update.tp broadbnd bru byr.hehe.sgguh sibuk ak dengan persiapan rayer smpai xsmpat nk pk psal bnda laen.kmas maner2 yg ptot kat umah.beli brg2 nk rayer.ditambah pula dengan persiapan majlis tunang kak long.makin berganda2 sibuknyer.hehe.balik rayer taun ni masih lagi sama dengan taun2 sebelum ni.taun ni beraya.ayah,ummi,kak long,deq mey n aku.fmily yang sgt kecil jer.abg ngah xda as usual sebab belajar kat new zealand.mybe taun depan ada penambahan ahli.suami kak long n abg ngah.insya allah. and ak harapkan penambahan ahli.xmao pengurangan ahli.amin.


ak di rumah lebih kepada driver terhormat untuk ummi n kak long.ummi mmng xnak drive dah keta coz ummi kata ank2 dah besar.kak long plak xthu sgt jln kat area kota bharu.lastly.ak yg flexible ni la bersekang mata dipagi hari drive keta masuk bndar kota bharu yg agak sesak dengan ank perantauan yg bru pulang ke kampung.aish!tp agak menarik ah bershopping rayer.tmpat2 yang menjadi pilihan lebih kepada pasar besar and pasar borong wakaf che yeh.sbb kat sana lagi murah untuk beli barang2 seperti tudung and brg2 majlis tunang.


raya taun ni pun ada sedikit perubahan sbb dah boleh drive.semua org pun ajak ke rumah terbuka.terutama kawan2 tersyg.mmng xsabar ah nk p beraya sakan kat rumah diorg.hah!sediakan duit rayer utk saya ye!hehe.sebut sal duit rayer.berdebar gak rasa hati.ak dapat lg x duit rayer?rasenyer kalo xbwk handbag and buat muka chomey ckit mesti dapat!hehe.xsabar nak rayer! :)


jom raya ! :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

AiDa AzRyN said...

Selamat Hari Rayer!! :D

miss epa said...

selamat hari rayer untuk kamu juga ! :)