Friday, September 24, 2010

-doaku untuk mu-

entri ini khas utk kakak sy tersayang.ye.nurhazwani fazwin bt hassan fahmi.entri ni ditulis pada tgahari sebelum dia bertunang.keadaan sekarang sgt la sibuk.semua org dengan tugas masing2.ak baru lpas exam td.td kakakku ini lah yg p amik ak kat uia.trus je ak dibawa ke subang.ye.untuk apa lagi kalo bukan utk menolong menjayakan majlis esok.hehe.


kepada kak long :


ko seorng kakak yang sungguh baik.even kadang2 jengkel n sangat la garang.tp kami tau.ko buat cmtu supaya kami sedar yang ko sayang kan kami.ko xnak sapa2 lukakan kami.ak thu ak adik yang banyak songeh.suka memberontak n ikut kepala ak jer.ak tahu.ak mintak maaf dengan kedegilan n salah ak selama ni kat ko ek.kat cni ak nk gtau ko yang ak sentiasa doakan yg terbaik tuk ko.insya allah.ak kdg2 xsuka bila pkir ko nk bertunang.hehe.bkn xnak ko bahagia.tp bila ak pikir balik.aish!xda lagi org nk bising bisng ngan ak bila ummi marah ank dara dia bangun lewat.xda lagi orang nk lepak ngan ak kat ou or tgok movie ngan ak kat mid kan?sape plak nk ngumpat ngan ak psal sape sape kan?sape lagi nk buat bussines ngan ak kan?bila pk psal tu sedih plak ak.and ak xnak ko bertunang.hehe.xbaik kan ak?tp serius ckp.fmily kita hanya ada ko ngan ak jer yg pompuan.lepas ni bila ko kena rayer umah mertua cmna?sape nk teman ak n ummi p beli tudung n bju kurung?sape nk bsing bsing wat biskut pagi pagi hari?sape lagi nk membodek ayah tuk dpt duit rayer.huhu.tp ak thu.bnda ni akan berubah juga.ko akan kawin and pergi dr kami.ye.ko bkan xbalik.n kita bukan xjmpa.tp laen nyer ttap ada kn?ko akan jd isteri org.yg utama pd ko lpas tu ialah suami ko.bkn lg family ko.ape2 pun yang jadi lepas ni.ak harap ko bahagia selalu eh.doa kami selalu dengan ko.

okay.mjlis nyer tgahari esok.agak mendebarkan sbb dia sulung.so dia lah org pertama yg akan bertunang dalam family ku.hehe.of course ummi n ayah dah berdebar seminggu dah nk jmpa bakal besan.haha.kebanyakkan family ak yg hadir semua nyer family terdekat jer.sbb ni majlis tunang jer.even family terdekat je yg ada.tp sgt la rmai.ak suka suasana mcm ni.dah mcm open house dah.haha.

pesanan utk abg zul : jaga kakak sy sebaik mngkin eh.dia kakak yg sgt baik n dia deserve tuk dpt yg terbaik dr abg. :)



cantik!grand gitu.hehe. :)


dia kakak terbaik! :)

dia plak adik terbaik! :)


p/s:gmbr dgn abg ngah xda.dia pun abg terbaik.hehe.nnti ak upload lg gmbr mjlis pertunangan ni bnyk2.pesanan terakhir tuk kak long : ko hati2 ckit ngan org johor ni.haha :)
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

iszieylyanziy said...

gtao kt kakak haifa k,is ucap slmt bertung,,,,aish,,jelesnye,,,nk bertunang gak la,,ahahha

miss epa said...

thanks.haha.gatal eh kak is.hehe.tp bila dah kawin jgn lupa jemput eh! :)