Saturday, September 25, 2010

-majlis pertunangan-

hari yg sgt memenatkan.sumpah penat!hehe.nk update blog pun mcm mlas ni.tp bila pkir balik.esok pun activty full kot.and maybe laptop ni akan ku tinggal di rumah sepupu di subang.so xleh nk update blog utk beberapa hari.malas nak angkut ke uia.dah la ari selasa ni terpksa balik ngan bas.sorang2 plak tu.ingat nk pergi tgok wayang dulu.ehem.biasa ah nak hilangkan stress.oleh sebab xda org nak teman.xkan la ak nak msuk cinema n makan popcorn sorang sorang.hehe.xmao la kan.so ak pun batalkan hsrat tu.banyk gak hasrat yg belum tercapai ni.ingat nk p genting highland.30sept ni.cancel gak.hmm.apa lah nasib diri kan?


okay kawan kawan.bkn nk citer sal nasib diri yang memang selalu malang.tp nak citer ckit pasal majlis pertunangan kakakku.majlis berjalan lancar.alhamdulillah.pagi pagi lagi semua dah sibuk ngan tugas masing masing termasuk ak.tugas ak lebih kepada jadi nanny utk anak anak kecil yg chomel chomel.disebabkan semua pun catering.kitaorg xda la penat sgt.so terima kasih untuk itu.hehe.


yang xbest nyer bila kakak ak tunang.orang orang sekeliling tanya ak plak.epa bila plak?epa xbwak boyfren ke?hmm.agak down giler giler ah tadi.bila bnda bnda camtu ditnya.ak pun teringat la kat bnda yg ptotnyer ak lupakan.ak ingat lagi."awk!bgtau ummi!sy nak kawin ngan awk tau!". hmm.okay.stop pasal citer xsptut nyer.jom sambung sal majlis tunang.hehe.


majlis semua okay la.ayah and ummi.semua pun cam sgt gembira berjumpa bakal besan masing masing.hehe.sedara sedara pun cam berpuas hati dengan layanan mesra kami sekeluarga.pihak lelaki pun okay la kot.entah la.xsempat nk sembang pun dengan bakal abg ipar ak.hehe.so.alhamdulillah. :)


jom tgok gambar majlis pertunangan ckit eh! :)




pelamin grand sponsor by abg udin! :)

persiapan majlis! :)

makan! makan! makan! :)
perbincangan penuh khusyuk! :)
acara sarung cincin! :)
my family is everything! :)
semoga berbahagia hingga ke jinjang pelamin. :)

kapel wit nenek chomey! :)
ajk majlis(ahli jong kalut)haha. :)

u have been taken my dear!hehe. :)


tu je beberapa keping gmbr yg ak bleh masukkan sbb cam mls nk tggu dia upload.hehe.by the way.majlis sgt lah meriah dan berjalan lancar.kitaorg satu family sgt la bersyukur.alhamdulillah. :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

AiDa AzRyN said...

tahniah ye to ur sis.. hehe

miss epa said...

thanks tuk sis eh.sis bila lg eh?hehe.

- HANIFcarrick - said...

congratz kak long n abg zul ! :)

miss epa said...

thanks.