Friday, November 26, 2010

-cara nak menjauhi serangan malware-

salam semua nyer :)

serangan malware yang menyerang blog ak tanpa segan.ish.kalo blogger laen nak msuk selalu keluar gambar ni kan?


ak ingt xbahaya pun.just proceed je la kan.tp ari tu ak ada baca and dia bgtau serangan malware ni bleh buat blog kita xleh access lagi.kawan ak pun ada gtau xleh access blog ak kat fb.omg!



kesian blog ak yang kecik dan xbersalah ni.ehem.ak dah terjah banyak blog utk tahu psal malware ni secara mendalam nyer.kebanyakkan blogger bgtau serangan malware ni disebabkan iklan infinity.ak ni kurang tahu sgt psal iklan infinity ni.apa kejadah nyer kan.pastu usha punyer usha.ak masuk la satu blog yang bgtau cara nak mengelakan serangan malware ni.adik adik semua bleh baca kat blog ni.

sumber : mr penyelamat 


kepada blogger laen.sayangilah blog anda.hee :)


p/s: kenapa sy asyik pening kepala lepas accident tu? 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

Firdaus @ Pedot said...

sabar jela... huhu... malware nie xde kje...

miss epa said...

firdaus: agak la.haha.sekarang dah bebas malware dah.hee :)

Firdaus @ Pedot said...

hehe... bgusla klau cm2... slame nie xprasan ea malware 2??

miss epa said...

pasan je.tp buat xthu je.hee.bila kwn gtau kat fb baru ah kelam kabut.hehe :)

Firdaus @ Pedot said...

hehe... ingtkn xpasan...
klau kwan xbgtaw... rsenye knpem awk xkn amik pape action... hik3! =P

miss epa said...

haha.agak la.hee :)

Firdaus @ Pedot said...

(^_^)