Tuesday, November 9, 2010

-Lailatul Nisaa'-

As a head of art and culture utk hisbah ak.ak jugak merupakan salah sorang committee utk salah satu event kat uia iaitu sister's night or dalam bhasa arab nyer lailatul nisaa'.ehem.biasa lah.kena tnjuk ckit ke-arab-an itu bila kita stdent uia.hee.yang best nyer event ni xbenar kan mana mana brother pun masuk dalam dewan.kira semua sister la.besh sgt!

event tu pada 7 november lepas.pagi ahad tu ak memang sgt sibuk.dari janda baik terus ke uia utk hadir rehearsal sister's night.ak bahagian pro n tech(prop and technician).agak bz sbb kitaorg kena prepare pentas,mini bar and photo booth.sgguh banyak kerja.tp owez maintain cool even kerja banyak and masalah xabis abis.

malam event tu berjaya sgt.antara event yg diorg sediakan ialah gromming your bestfrenforever,fashion show,indie band and mini drama.yang paling best mini drama yg bertajuk ketabahan asiah dan ibu nabi musa di zaman kezaliman firaun.ish.bleh menang award ah diorg ni.

kepada yg datang ke event lailatu nisaa' ni.thanks coz join kitaorg eh.kepada committee yg terlibat.thanks eh!korang mmng best! :)

jom check out gambar yg smpat snap :

 
 muffin and tea.rm2 only! :)
ehem.crown princess of the night! :)
gadis gadis cantik utk mini drama. :)
tuan tanah dgn muffin jualannyer. :)
sister sister uia bergaya sakan. :)
tuan tanah bersama 'firaun chomey' ! :)

p/s: xsabar nak balik beraya kat klatey! :) 
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

Gentleman Frog said...

Salam Sis,

I miss UIA,

UIA class 2005

AiDa AzRyN said...

Nak muffn tu boleh? ;p

AiDa AzRyN said...

Nak muffn tu boleh? ;p

miss epa said...

gentleman frog: stdent uia jgak eh dulu? :)

aida: boleh jer.order order! :)

AiMaN said...

comey cucu atok nih