Saturday, December 11, 2010

-DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2010-

salam kepada semua pembaca.hee.hari ni hari yang sungguh memenatkan.al maklum bila nama nyer weekend.diharuskan ak dan rumate ak ni berjalan dan merendek rendek di sekitar ibu kota.hee.ayat dah macam tulis novel dah.so nak citer kat korang pasal digital lifestyle expo 2010 yang kitaorg pergi.

Digital Lifestyle Expo 2010 ni berlangsung selama 3 hari iaitu pada 10 hingga 12 december dekat KL Convention Centre.buat pengetahuan korang.ak ni xpernah sampai kl convention centre ni.al maklum la rumah kat pasir tumbuh klatey jah.hee.nasib baik la ada member ak yang bawak ak n rumate ak p sana.kalo x.mau nyer sesat kitaorng kat klcc tu.

kat sana memang best abis ah.bnyak brand brand yang terkenal bukak booth dan buat sale habis habisan.contoh nyer samsung,nokia,sony,panasonic dan macam macam ah lagi.kepada korang yang nak usha benda benda gadget ni bleh ah p sana.esok hari last dah tau.so cepat cepat merayu kat mak bapak korang eh.senyum.

ak puas hati p sana sebab ak dah beli hardisk yang memang lama dah ak usha.brand samsung,500 gigabyte and 3 years warranty.harga dia rm169.okay x? murah kan?hee.bangga ngan diri sendiri sebab berjaya membeli something yang agak murah dan sgt berguna.senyum lagi.

kepada korang semua.jangan lupa join p sana tau!berbaloi baloi. :)

jom usha gambar kat sana :  


ehsan google

bergambar sejenak. :)

samsung terbaik ah! :)

bodyguard terhangat dipasaran.awas semua dah berpunya eh. :)

kami memang suka bergambar!aish! -__-!

christmas dah dekat! :)

 klcc yang mengagumkan.hee :)

hardisk putih yang chomel! :)

seronok bila lepak dengan member member yang dah ada girlfriend.rase macam member giler ah.memang xda perasaan apa apa ah sembang ngan diorang.terbaik ah korang! :)


p/s: berkawan biar seribu.berkasih biar satu. :)  

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

17 comments:

maCy said...

nmpk pn seronok :)

bkwn biar seribu yg penting pndai jga adab kan :)

miss epa said...

maCy: btol btol.memang seronok! :)

ayulunera said...

ala...besnye...duet pulak takde..huuu....=(

Huda said...

brjln sakan haifa ek..hehehe

ijatnuar87 said...

owh...putih kosong jek ke...atau ader corak2 gak ats tu?

the daten here said...

ala pg tak ajak. nak ikot:(

miss epa said...

ayulunera: hee.xpa xpa.taun depan ada lagi. :)

miss epa said...

huda: hee.biasa ah huda.lepas tension! :)

miss epa said...

ijatnuar87: kosong jer.casing dia yang eco-friendly tu. :)

miss epa said...

the daten: hee.sori sori.len kali kita ajak eh.

ijatnuar87 said...

eco friendly camner?

Al-Fakir Hamidi said...

anda munulis:
"samsung terbaik ah!"

kenapa?

miss epa said...

ijatnuar87: eco friendly sbb casing dia boleh recycle.hee :)

miss epa said...

aL-fakir hamidi: sebab murah dan ada warranty 3 taun kot.

ijatnuar87 said...

casing blh recycle?camner tu?xphm nih

miss epa said...

ijatnuar87: bila dah hardisk tu xbley pkai.kalo kita buang casing dia pun.senang ah nak recycle berbanding casing yang biasa.casing ni senang decompose.utk alam sekitar la.camtu la lebih kurang. :)

ijatnuar87 said...

owh...agak2 biler bnda tu akan jadi ek?mgkin 5 taun akan datang kan,hehehe