Saturday, December 4, 2010

-Lovehuntersss 1st Lucky Draw-




firstly.time kasih kepada miss bella sebab tag sy utk join contest ni! :)

kalo saya dapat hadiah lucky draw ni saya nak makan kfc sebab dah lama nak makan kfc tp xdapat dapat lagi.hee. :)


    saya nak tag tiga org utk memeriah kan lucky draw dari cik love hunterss ni.so sy tag :

kepada korang yang kena tag.gud luck eh! :)


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW

1. Lovehuntersss 1st Lucky Draw terbuka kepada semua bloggers yang berminat tak kesahla korang follower blog ini atau bukan.. Jgn malu-malu nak join.

2. Buat 1 entri khas bertajuk Lovehuntersss 1st Lucky Draw.
3. Letakkan headerdan linkkan ke page ini.

4. Tulis sket apa hadiah impian anda(bernilai RM20) jika anda menjadi salah seorang yang bertuah dalam lucky draw ni. (tak wajib)

5. Terpulang nak letak header ni kat sidebar korang ke tak.. Kalu letak, ribuan terima kasih.. Tak letak pun ribuan terima kasih juge kerana sudi join...(tak wajib)

6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.. TQ

7. Akhir sekali, tinggalkan link entri dalam ruang komen di bawah k..

8. Jika ada salah 1 syarat yang wajib, tidak dipatuhi cth mcm tak link header ke, penyertaan terbatal dengan automatik. 



p/s: tag tag laen akan dipost dari masa ke semasa.jangan kecik at plak eh ! :)


terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

L.O.V.E hUnTeR said...

tq sudi join..:) Good Luck! Hepi anni in advance utk parents miss epa..:)

miss epa said...

love hunter: time kasih! :)

fatin hanani said...

gud luck :D

AiDa AzRyN said...

Gudluck ya.. :)