Saturday, December 4, 2010

-ngangkung kah?-

jeles! sy cemburu!jeles tau dengan ramai blogger yang post kat entri diorang betapa best nyer cerita ngangkung yang ada Shaheizy Sam yang kelakar tu.sy xsempat nak p tgok sebab sangat sibuk.ehem.budget vvip ah kan? hee.buat pengetahuan semua.mid sem examination dah dekat dah.bila dah masuk minggu exam.memang xsempat la ak nak berblogwalking macam selalu.sedih ak. -__-!ak amik dua subject je sem ni.basiq theme of al-quran and calculus.time table jadi pack oleh sebab benda yang nama calculus tu sgt susah sampai semput ak dibuat nyer.hee. :)

sambung cerita psal ngangkung dulu eh.ak nak sgt tgok citer ni tau.mana tak nyer.ak dah jatuuh cinta bila ak tgok trailer dia.pastu ditambah dengan komen komen yang memuaskan dari semua orang.makin la ak tertarik nak tgok movie arahan ismail bob hashim ni. "abg! bawak saya tgok movie ni!nak jugak!xkira!".ehem.abg mana la kan yang kisah apa yang aku cakap kan? yela.saya xda pakwe makwe mcm org laen.hee.

ni nak kongsi gak ngan korang trailer filem ni even ak xup-to-date cam korang yang dah p tgok filem ni kat cinema. hee :)


video



p/s:kenapa scholarship masuk time year end sale? btol btol menguji keimanan diri. :) 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

cik kuntum said...

nk tgk jgk. huhu. =.=

miss epa said...

cik kuntum: jom jom! :)

cik hani said...

nak tgk jugakkk.tapi xtau la bile boleh tgk cite ni..adui. ngangkung! mesti bestttt!

miss epa said...

cik hani: jom la kita beramai2.hee :)

rinie din said...

bunyi cam cangkung je

miss epa said...

rini: haha.agak la kan. :)

nurkass said...

tulah..member ckp pun best citer nih..adehh..bila nak gi ni..

AiDa AzRyN said...

whoa.. best la lau cm2.. ley shopping.. huhu. :P

iszieylyanziy said...

jom2x p tgk,,hehe

miss epa said...

nurkass: memang semua org kata best.jelous lagi! hee :)

miss epa said...

aida azryn: haha.sat g abis duit biasiswa.guna tuk shopping je. :)

miss epa said...

kak is: jom kak is.cakap je kat ner.haha :)