Tuesday, December 7, 2010

-twitter ku bertweet tweet-

salam awal muharam.

hari ni bila ak ber blogwalking dengan jaya nyer.ak ada la baca pasal kelebihan bila blogger ada twitter.so ak dengan rendah diri nyer nak buat la jugak account twitter.haha.mcm bagus je bila ada twitter.tp masalah ak sekarang.ak nak bertwitter ngan sapa la.haha.kwn kwn semua xramai yang ada twitter.hee.and ak pun xberapa tahu sgt lagi fungsi twitter ni.mcm mna nak guna entah benda alah tu.hee.sekarang masih lagi dalam proses mengenali twitter dengan lebih mendalam.

so kepada korang semua yang ada account twitter.bleh la tutorial kat ak ckit.cam na nak guna benda ni kan? and bertweet tweet dengan ak eh.hee.

http://twitter.com/#!/epafazwin


korang follow la eh.sy budak baru belajar.tlong tlong la tunjuk ajar. :)


p/s: xsabar nak balik uia! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

AiDa AzRyN said...

dah follow dah.. ;D

miss epa said...

aida: time kasih! :)