Thursday, January 27, 2011

-BEN ASHAARI BLOG-



salam semua.



hari ni ak berminat nak masuk bloglist blogger hebat ni.
sapa lagi kalo bukan 


korang pun dijemput join sama.jom jom.
tapi ada beberapa soalan yang perlu dijawab.


Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari 
dan jumlah entri anda sehingga kini?

saya update blog ikut kelapangan masa.paling sibuk 
satu entri utk 2 ari.paling free 5 entri satu hari.hee.
setakat ni ialah 151 entri.



Kenapa anda berminat nak berada dalam 
blog list BEN ASHAARI 

saya berminat nak msuk bloglist ben ashaari sebab
sy nak blog ni lebih dikenali oleh blogger laen.insya allah.


Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya
 blog anda popular ?

xpernah terpikir la plak blog ni akan popular.
tapi andai kata terjadi.sy akan berbangga dengan usaha
sy selama ni.even org kata jadi popular tu xbest.apa kata 
kita take yang positif.sbb semua perkara ada baik dan buruk nyer.


nasib baik ak bukak blog awal hari ni.kalo tak.tak sempat
nak join bloglist abg ben kita ni.hee.peace! :)


p/s: big bang!! :)

    terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

    6 comments:

    AngahSayang2314 said...

    wah apa pun good luck yerr....
    singgah 4llow jap

    hasrul hassan said...

    Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

    miss epa said...

    angah: hee.thanks :)

    miss epa said...

    hasrul: hee.biasa biasa je.apa apa pun slamat knal juga. :)

    PenyairSenja said...

    good luck eeeek....;)

    miss epa said...

    penyairsenja: thanks :)