Wednesday, January 26, 2011

-Sandy Nite-

salam.

ah.sungguh seronok malam ni sebab bleh blogwalking
macam biasa sebab lappy hp mini white ak ni dah
selamat direpair.nasib baik sempat je back up fail
fail penting dalam laptop ni.yang agak sedih nyer.ak punyer 
adobe photoshop dah xda.sedih.-___-!sapa sapa
yang tahu nak install kat maner.sila bg tau ak dengan
segera eh.nasib baik photoscape ada lagi.hee.

ni nak citer kat korang.semalam ak ada buat program
utk ak punyer hisbah.program ni betol betol bawah
bureau art and culture.so ak as a head of art and culture.
so ak lah program manager nyer.ehem.bajet je ni.hee.
so semalam ak buat satu program yang diberi nama

sandy nite

haha.korang agak men apa?men pasir tepi pantai?
men tanam tanam dalam pasir?
xda xda.salah semua tekaan anda.kitaorng buat game
mewarna menggunakan pasir.alah.mesti korang
pernah tengok punye ah.lukisan kartun chomel chomel
yang dicolour dengan pasir warna warni.sgt menarik.

xmao cakap bnyak lagi.jom usha gambar :


tuan tanah memerhatikan peserta.hee :)

hasil yg sgt chomel chomel.


madam suzila dan pemenang. :)

juara pada malam itu. :)

ahli jawatan kuasa yg sgt friendly. :)

ahli hisbah yang menyertai. :)


malam yang sgt memenatkan sebab bukan sandy nite je games 
yang kitaorng maen.tp gabung sekali dengan wind power game 
by bureau of sport and recreation.so kitaorng bekerjasama ah 
semalam.sgt seronok! :)





p/s: bahasa melambangkan bangsa.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

nasri said...

dulu time kecik2 sllu men bnda alah nie..wat card fathers n mothers day.. hehehe!

visit me: Nasri

tiefazatie said...

ifa xleh nk tgl msg kt smix nie..kena ban nie..huhu

rinie din said...

jom main pasir

dah join ke
http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

yanarab said...

bnde ni sgt besh klu men..hai..i follower bru u..jom la ke blog i..http://liyanasaad.blogspot.com
follow memolow..=))

hans said...

hahhahaha
den xpenah buat
sebab kalau buat tak cantik

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

miss epa said...

nasri: haha.chomel sungguh anda. :)

miss epa said...

ifa: dah adjust dah.lepas ni xkena ban dah kot.sori eh.hee :)

miss epa said...

rinie din : jom jom! :)

miss epa said...

yanarab: okeh.nnti sy follow eh. :)

miss epa said...

hans: hee.xda nyer.semua buat pun akan cantik. :)