Thursday, January 13, 2011

-isu isu semasa-

salam semua.

hari ni ak kepenatan lagi.sebab hari ni ak ke bank muamalat.
repair kad atm kawan ak yang rosak.balik dari bank.
hujan plak.berlari lari anak kitaorg pulang ke uia.
huu.ak rasa bley demam dengan titisan air hujan yang 
agak membasahkan baju.budget bersastera ah ayat ni.hee.

hari ni nak kongsi ngan korang psal apa ek.satu hari 
ak pikir nak tulis pasal apa.korang rasa?

pasal liverpool kalah ngan blackpool
or 
pasal david becham nak dpt ank 
or 
pasal fasha sadha berbikini di bali

korang rasa mana paling best?
hee.jom buat ulasan ckit ckit pasal isu kat atas eh.
semua macam best je.

kenapa liverpool bleh kalah dengan blackpool?
 even dah leading ngan 1-0 bila torres score.
liverpool xdapat bertahan utk memenangi 
perlawanan.ak rasa Liverpool kalah dengan
 blackpool sebab diorang xrsa blackpool saingan yang 
agak hebat.so diorang amik mudah.tu yang kalah tu.
ehem.ak budget tahu sgt ah pasal bola.pdhal
ak hentam je.hee.jangan marah eh
geng kipas mati liverpool. :)

david beckham dan posh nak dpt baby
tahniah diucapkan kat bekas kekasih gelap ak
abg david beckham sebab nak dapat baby lagi.
hee.sungguh seronok kan?even posh sgt menjaga
badan dia.tapi dia still xkisah utk tambah bilangan
family dia.mesti dia sgt bahagia dengan abg 'daud' ak
ni.ehem.dulu ak panggil beckham "abd daud" je.haha.

 fasha sadha yang hot berbikini di bali
yang ini agak kurang enak didengari.
al maklum la bila ada artis melayu dan islam
berbikini.entah la.isu macam ni mls 
la nak ulas.bukan apa.bukan fasha sadha je
yang berbikini.berlambak lagi artis laen yang 
berbikini.tapi sebab fasha sadha memang dah selalu
menimbulkan kontroversi.tu yang nama dia selalu naik.
nasihat ak.jaga diri.hiasi peribadi. :)


eh.apa tolak tolak.ehem. :)

kami keluarga bahagia. :)

kan cantik macam ni. :)

* korang mesti ingat ak nak letak gmbr fasha berbikini kan?
    ner bleh dedahkan aib orang tau.sat ag.tuhan marah.hee *


p/s: tiket train nak balik klatey dah abis utk rayer cina.sedih. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

17 comments:

ila said...

fasha sandha?

x suka whoaa.

miss epa said...

ila: hee. :)

Afiq Din said...

paling minat pasal citer liverpool tu...
tpi rasenya paling panas citer fasha...

SweetSyaza said...

tak cukop kecoh psl berbikini, dah tu kecik ati dgn boypwen pulak sbb g celebrate besday anak die n nora danish kat jepun...
pdn muka pashau sandauuu....

miss epa said...

afiq: hee.sgt panas. :)

miss epa said...

sweetsyaza: huu.mcm mcm la kan?

Laman Teman said...

entri ni sedih la...huhu...sbb ter baca ayat terakhir tu..bersabar la yer

miss epa said...

laman teman: thu xpa.sedih sgt. :(

ijatnuar87 said...

citer liverpool paling heboh,tmbah2 lagi lepas kalah 1-0 dengan MU,heheheh...

rockinsudu said...

yg psl fasha sandha tu da muak dah dengar. taip2 tahun ade je bende2 pelik yg dye wat

♥ ~ Cik Ya~ ♥ said...

salam

kte dah add awk dlm bloglist kte.

thanks sbb join :)

miss epa said...

ijat: haha.glory glory man u! :)

miss epa said...

rockin: manusia.biasa la.hee :)

ijatnuar87 said...

hehehe..jujurnya ambe tak suker MU,kalu dier kalah aritu pom besh gak,hehehe...pastu pasal gmbr fasha sanda tu,kan lbh baik kalu rambut lebih tu ditutup skit,hehehe

miss epa said...

ijat: ish.pastu suka apa ntah?tu gambar fasha yang paling sopan tau.ehem.hee :)

ijatnuar87 said...

heheheh...ambe minat Barcelona..viva la barca,heheheh...
mmg pling sopan,tp still nampak rmbut terjulur,hehehe

miss epa said...

haha.sy ttap minat red warrior smpai bila bila.haha.yela2.dah xda gmbr fasha yg laen.hee :)