Wednesday, January 5, 2011

-open house end of 2010-

salam semua.

tadi wa baru je lepas repair wa punyer wireless setting dkat laptop wa.
ada rosak ckit la.nasib baik abang dekat information technology department nak 
bantu wa.al maklum.wa pergi salah time.nasib baik abang tu xmarah.hee.
so lepas ni bleh la wa berblogwalking di bilik.tnpa perlu ke library lagi.

ehem.stop wa dan lu.sambung seperti biasa plak.tergeliat lidah ak nak jadi rockerz lama lama.haha.so hari nak citer kat korang minggu lepas ak ada buat ckit rumah terbuka.saje la buat sebab ak dah lama xjumpa dengan kawan kawan ak time sekolah menengah dulu.tp xsemua pun ajak.so yang ak tak terajak tu.insya allah.len kali ak buat open house secara besar besaran and ajak korang.jangan sedih sedih plak eh.

menu rumah terbuka hari ak hari tu ialah mee soto.dari pagi lagi ummi dah bising bising kat dapur.ak pun terpaksa bangun awal utk membantu serba sedikit.bila buat mee soto ni senang ckit coz ak pun bleh tlong ummi.ummi cuma buat kuah soto dan cili kicap je.yang bahagian laen ak buat dengan mak sedara ak.kepada korang yang nak buat open house and xtahu nak buat menu apa.bleh la buat mee soto ni sebab xsusah pun.sgt senang nak buat dan sangat sedap dimakan.

kawan kawan ak yang datang dalam 15 org.sgt seronok jumpa diorang sebab dah lama xjumpa.lepas tu banyak la citer citer menarik kitaorang sembang.xlupa juga gossip mengossip ckit.hee.diorang pun agak berpuas hati dengan mee soto ummi ak.siap nak tapau lagi.haha :)

kepada korang: thanks coz sudi datang rumahku yang sgt sederhana tu.len kali ak jemput lagi.hee :)

jom usha gambar: 


dapur ak dan ummi. :)
mee soto tersedap abad ini.ehem. :)

geng yang suka makan :)

pok jak.naim.apiz

frenz forever! :)

gambar tuan tanah harus ada.haha.

p/s: menyintai xsemestinya memiliki. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

20 comments:

iszieylyanziy said...

lama x tengok mereka2..hehe

juelee said...

alahai, akak dah terliur tengok soto awak.. jaat la awak nie..

miss epa said...

kak is: haha.tahu xpa. :)

miss epa said...

juelee: haha.nnti balik masak eh kak. :)

Yann Mazian said...

terliur tengok soto tuh. ayoyoyo. pos kan kat kuching satu boleh tak? ekekekeke. :P

cik ciput said...

nmpak sedap la semua!

Ein Auzai'y said...

sedap nyer mee soto tue....erliur nie...

miss epa said...

yann: sat ag.xsampai kuching dah basi.haha :)

miss epa said...

cik ciput: aish.xtry ag dah tahu.haha :)

miss epa said...

ein: hehe.memang sedap! :)

Sricahaya said...

rajinnya bt open house...:)

budak udos said...

wusshh....k.epa.....aik???plik jah tgk gambar....mno ore????bubpo xdop????hehe....

mhd said...

em..

miss epa said...

sricahaya: haha.rajin kecil kecilan je.hee :)

miss epa said...

trex: haha.doh xmari.nok ado gano. :)

miss epa said...

mhd : time kasih sbb komen :)

ijatnuar87 said...

urm...cam sedap jek...kena rasa baru leh tau sedap atau tak...jadi kalu awk nk tau sedap atau tak,sila jemput saya untuk merasa,hehehe

miss epa said...

ijatnuar: haha.ada masa sy jmput awk sekali eh :)

ijatnuar87 said...

hehehhe...ok...will wait for my turn,hehehe

miss epa said...

ijatnuar: haha.hope so! ^_-