Saturday, January 15, 2011

-segmen : BEN ASHAARI! MASIHKAH KAU INGAT??-

hai hai semua.terasa nak masuk segmen hari ni.so ak join
segmen ben ashaari.blogger terkenal malaysia.haha.
jom semua!


okay.ak nak cerita kat korang macam mna first time ak buat blog.
ak buat blog ni since ak xda keje nak buat apa lepas spm.tp
time tu ak xserius lagi.xtahu apa apa psal blog.tp bila dah masuk
uia.ada kawan ak yang aktif blogging.dia yang ajar ak macam mana
nak hias blog dan psal nuffnang.lepas tahu semua tu.ak semangat nak 
berblogging.dah smpai tahap addicted dah.tiap tiap hari update blog.
even xda org baca pun entri ak yang entah apa apa.ak kuat kan 
semangat.tulis je ikut kata hati.dan berusaha sungguh sungguh cari info 
macam mananak tarik orang baca entri kita.info dari abg ben pun 
banyak yang memberi info.alhamdulillah.smpai sekarang ada yang 
baca entri ak dah bg feedback.ak bersyukur sgt dapat kenal blogger 
blogger laen yg sungguh baik hati. :)


kepada blogger blogger baru.blogging ni bukan senang.semua kena 
mula dari bawah.bila kita hargai orang.orang akan hargai kita.
insya allah. :)

blog yang ak follow hari ni ialah http://www.overscurry.com/.
sebab ak follow dia ialah sebab entri yang agk menarik dan berinfomasi.
blog pun ringan dan nice. :)

semangat ak citer.siap kira lagi berapa patah perkataan.hee :)



p/s: yang xsempurna itu bukan awk.tapi saya. 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.