Thursday, January 20, 2011

-Syamsul-Diana.Apa kata Farid Kamil?-

salam.

keletihan melanda diri.bnyk assigment and tutor yang perlu
disiapkan.ak xpergi mana mana pun hari ni sbab bnyk kerja yang
perlu disiapkan.apa apa pun happy thaipussam.hee.

dah baca tajuk entri kan?korang rasa apa kata farid kamil?
ak ni suka sangat tengok lakonan farid kamil.serius.dah ah handsome.
ehem.tapi asyraf muslim tetap di hati.haha.

okay.kembali kepada tajuk entri ye.seperti sedia maklum.
dah lama dah kita tahu pasal diana danielle ni couple dengan
farid kamil kan?tapi baru baru ni kedengaran sayup sayup
berita syamsul dan diana dah berbaik balik.apa lagi bila kelibat
 dan kemesraan mereka (Diana dan Syamsul) baru-baru ini dilihat 
dalam sebuah majlis fesyen yang menyaksikan Diana dan Syamsul 
hadir berpimpinan tangan.so apa kata farid kamil?




"Saya rasa kalau setakat mereka berkawan dan bermesra sebagai 
kawan tak apalah. Lagipun perkara tersebut satu perkembangan 
yang positif. Mereka masing-masing ada cerita tersendiri, tapi bagi 
saya benda dah berlalu dan saya tak kisah sekiranya mereka telah 
kembali berbaik semula," kata farid kamil.

adoi hai.bagus la farid kamil ni.tak gelabah pun kan?ni baru
lelaki sejati.korang tak kawin lagi.baru couple.tak perlu gelabah 
gelabah kan?kalo ada jodoh tak kemana pun.hee.

kalo korang nak tahu lebih detail.boleh baca kat
 sini.




okay.tu je utk hari ni.wa nak siapkan tutor byk ni.hee.
ptg ckit wa blogwalking eh.chow chiw chow. :)


p/s: saya mintak maaf juga. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

16 comments:

ila said...

ok2..
g la siap kan tuto
hehe

najmi^^ said...

nice~

SYaMiLa said...

jodoh tk kemana kan

miss epa said...

ila: hee.thanks darl! :)

miss epa said...

najmi: thanks :)

miss epa said...

syamila: btol btol. :)

acan ketot said...

suda bek kah..
bgus..hu3..

asma putriey said...

hi miss epa! intai2 cni.. . oh ye, mai la p klik undi kt blog asma ye, lau ase blog asma lyak.. mekaseh byk2.. ^^

Ain Tralala said...

diaorg ber dua tue sweet jer...

~ dtg BW dan follow anda :)

sissyira said...

salam

takkan jilat ludah sendiri kot :(


ziarah rakan yang saya follow :D

miss epa said...

acan: haha.bgus bgus. :)

miss epa said...

asma: okey.thanks singgah cni. :)

miss epa said...

sisyira: hee.biasa la manusia.hee :)

miss epa said...

ain: yup2!sgt sweet. :)

zuhanismohamed said...

waa..gosip panas ni.! hee

miss epa said...

zuhanis: haha.panas panas. :)