Tuesday, January 18, 2011

-Vanida Imran Vs Rashidi Ishak-

salam.

adoi hai.petang petang camni memang enak la utk tido kan?
ehem.ummi ak cukup marah tido lepas asar ni.kata ummi
kalo tido petang 40 hari bley jadi gila.time ak kecik kecik
dulu.bila blik skolah je msti tido.al maklum la.penat kan.
pastu kira.dah cukup belum 40 hari.kot kot gila lepas ni.
haha.tp bila dah dewasa skit ni.ummi guna alasan len plak.
kalo selalu tido ptg.pipi buleh jadi tembam.nnti buruk muka.
haha.smpai skrang ak cuak nak tido petang.nnti pipi tembam.
pandai tak ummi bg alasan yang buat ak cuak?hee.

eh.dah jauh terpesong dari tajuk entri.ehem.
kembali pada tajuk entri ak pada hari ini.
korang kenal x vanida imran dan rashidi ishak?
bohong la kalo xkenal kan?diorang ni sgt la loving kapel.
sgt chomel eh.ak suka vanida imran ni sebab muka dia
yang sgt cantik as a perempuan melayu.

dalam metro yang ak baca ada keluarkan berita.
adoi.tajuk dah bikin panas ni.

Kelibat Vanidah, Rashidi di mahkamah cetus persoalan



jom check out apa yang metro tulis :

KUALA LUMPUR: Kelibat pasangan juara program realiti Sehati 
Berdansa musim pertama Vanidah Imran, 38, dan suaminya, 
Rashidi Ishak, 38, yang tiba-tiba muncul di Mahkamah Syariah di sini, 
menimbulkan tanda tanya orang awam dan media yang berada 
di mahkamah, semalam.Pasangan artis itu yang turut ditemani 
seorang wanita tiba di mahkamah pada kira-kira jam 12.45 
tengah hari dilihat terus memasuki kaunter pendaftaran
 kebiasaannya bertujuan untuk memfailkan kes berkaitan hal 
kekeluargaan seperti perceraian, tuntutan nafkah dan 
jenayah.Selepas hampir 15 minit berada di dalam, pasangan 
itu bersama wanita terbabit dilihat keluar dari kaunter berkenaan.

Bagaimanapun usaha mendapat
 komen daripada pasangan selebriti itu gagal apabila Rashidi atau 
lebih dikenali dengan nama Shidi yang berkemeja putih kelihatan
 terkejut dan berang gambarnya diambil. Dia bersama isterinya 
Vanidah yang berpakaian serba hitam dan berkaca mata hitam 
dilihat meninggalkan mahkamah sambil berpegangan tangan.
Bagaimanapun, difahamkan kehadiran pasangan itu bertujuan
 menemani saudara mereka yang mempunyai urusan 
di kaunter berkenaan.


SUMBER : myMetro

ha.diorang bukan nak cerai la.diorang pergi mahkamah sebab
 teman sedara diorang.sebab nyer.lepas keluar dari mahkamah tu 
diorang berpegangan tangan lagi tau.alhamdullilah.diorang
masih lagi bahagia.hee.sgt suka pada kapel ni.sgt low profile.

ak heran dengan wartawan ni kan?cepat je diorang tahu.ke 
diorang memang selalu lepak kat mahkamah syariah.hebat ah 
diorang ni.haha.apa apa pun.ak doakan vaee dan rashidi
 kekal bahagia hingga ke akhir hayat.amin.


penuh kecantikan perempuan melayu. :)
sgt loving kapel. :)


p/s : masalah makin banyk. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

Gula-gula hati said...

itu lah kerja reporter..
sentiasa nak cari hot news untuk tarik pembaca 'laku'kan surat khabar diorang....
suka nengok pasangan VEE & SHIDI..:)

fya zainal said...

owhhhh terkejut baca entry ni
saya pun suka tgk vee ngan shidi
sgt sweet
semoga kekal bahagia
amin

miss epa said...

gula gula hati : btol btol.sama la kita pun suka vee & shidi! :)

miss epa said...

fya: amin.hope so dear. :)

DATO MUDA NIZAR said...

saya zulkelifeli..wartawan dari mapt..(majalah artis paling teruk)...hahhahaa....sebut nama saya betol2...zul,ke,li,fe,li,..zulkelifeli..hahahhaa....saja gurau..terbawak2 dr rancangan oh yeah dlm astro..hahahaha..yg zizan berlakon tuh...

ieda said...

dah tahu dah cerita nie ..bikin suspen semua jer kan ..
doakan mereka kekal sampai bila2 :)

Tuan-Belog said...

pndai btol reporter hangatkn cite ye...hehe...

miss epa said...

dato : hahaha.dah leh ganti zizan dah dato.hee :)

miss epa said...

kak eida :amin.sama sama kita doa kan. :)

miss epa said...

tuan belog : tahu xpa.diorg sgt hebat! :)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

ini kali ke2 saya baca..

harap harap jgn la berlaku keatas perkahwinan mereka..
like this couple... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

Ein Auzai'y said...

wah terperanjat baca...dorang tue loving couple...harap2 dorang sentiasa bersama sehingga akhir hayat...