Tuesday, January 18, 2011

-700th follower-

salam.

hai hai semua nyer.ak hari ni ter overslept ckit.patotnyer
bgun pagi utk buat revision.tp mcm dah lupa daratan.tido
bagai nak rak.xbangun bangun.ehem.

tapi bila bukak blog je.tgok sy punyer frenz dah
mencatat angka 700.terkejut wa dibuatnyer.hee.
apa apa pun thanks a lot kat korang semua.tnpa korang
missepafazwin ni xkan smpai ke tahap ni.thanks eh.




oleh sebab ak sgt menyukai angka 7 sbb ak lahir bulan 7.hee.
semua pun nak angka 7 tau.dlm kelas dulu dapat no 7 pun xpa
sebab suka sgt kan.mrkah xnk 90 nk 70 je.itu hanya dusta sahaja.
haha.so.ak ada nk bg penghargaan ckit pada follower yang ke 700 tu.
ehem.ak memang xdpt nk bg ferrari sebijik or beg LV macam 
dato k bagi kat dato ct.tp ak ada buat award kecil kecilan utk 
follower yang bertuah tu.

so award ini utk  miss qaseh:





mintak maaf.xlawa pun award ni.hee.mintak diampunkan eh.
by the way.bley jawab beberapa soalan dari sy. 

siapakah follower pertama anda ?

apa pendapat anda tentang blog missepafazwin ni?
(memerlukan komen yang membina)

okay.tu je.hee.skali lagi ak nak ucap thanks sgt sgt kat semua
yang bnyk support ak.luv u so much guys!



p/s: perut yang kosong perlu di isi.begitu juga dengan hati yang kosong ini. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

14 comments:

Alin Marlini said...

wah..byknyer follower epa..congrats..

ijatnuar87 said...

wahwahwah....tahniah,hehehe...smoga mencapai lebih byk,hehee

tia said...

wahhh! semoga betambah ramai follower ;)

ila said...

tahniah

puteri.dyne94 said...

congrate erk!!
=) byk dah followers..
btw..hope blog awk akn sllu dilwt.. =)

miss epa said...

alin: thanks. :)

miss epa said...

ijat: hee.time kasih bnyk bnyk. :)

miss epa said...

tia:hope so dear.thanks! :)

miss epa said...

ila: time kasih. :)

miss epa said...

puteri: hee.thanks :)

Zue Zoey said...

Wah! dah 700 dah? Ramainye suke bace blog cik epa ni :)

tomatokering :) said...

wahh~ cayok2 !

miss epa said...

zue: haha.xda ah.biasa biasa je :)

miss epa said...

tomato: time kasih! :)