Sunday, February 6, 2011

-Happy Holiday-

salam semua.

fuh.dah lama xupdate blog.rindu bangat sama tempat yang 
selalu menjadi tempat luahan rasa dan meyimpan seribu
kenangan ni.amboi.berfalsafah la plak pagi pagi ni.
lama xupdate blog sebab ak balik kampung.line celcome
dekat kwasan ak smpai sekarang xokay.line 3G mmang xgerak 
langsung.semalam ag ak smpai uia.sebab xda tiket.so terpaksa balik
awal.tapi sayangnyer broadband tertinggal plak umah sepupu ak.
wireless uia xleh pkai plak.memang terasa sangat pilu ah.huu.
ni ak pinjam broadband dengan sorang junior ak.demi blog tercinta.
ku tebalkan muka.hee.nasib baik junior ni sgt baik ngan ak.so not
a big deal la.hee.

time nak balik klatey hari tu.bus yang ak naik accident.langgar
keta.nasib baik xda apa apa.pak cik bus tu terpaksa deal dengan 
polis lagi.serius cuak.lepas accident.bus rosak plak.memang ak
rasa lama giler dok atas bus tu.ak bertolak dalam kul 9 mlm dri
puchong.sampai klatey kul 9 pg.bayang kan?12 jam atas bus.fuh!
memang terbaik ah.hee.

cuti hari tu ak balik kampung sebab semua family ak balik.
seronok yang xterhingga la.al maklum la.bukan selalu boleh
berkumpul camni kan?pastu ramai la sedara sedara buat makan
tuk sambut kedatangan kitaorang.yang part tu ak paling suka.
hee.part makan free.memang sungguh seronok jadi perantau.
kita balik je.rmai yg concern.hee.

yang tak best nyer jalan punyer la jam.ya allah.kereta punyer la bnyak.
ak cam heran plak.memang semua orang balik klatey ke?sumpah.
jam teruk di mana mana kot.tempat tempat macam wakaf che yeh.
pengkalan kubur,rantau panjang.memang xpayah cakap la wei.
xsanggup ak melihat nyer.

apa apa pun.holiday selama 3 hari dirumah sendiri sangat la indah.
even ak xpergi mana mana pun.berada disisi family salah satu benda
paling indah yang xkan dapat cari kat mana mana.bak kata orang putih.

home sweet home.

my sweet family. :)


p/s: kenangan semalam adalah yang terindah.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

izzad b* said...

family is everything! :)

diana said...

seronok je kan bila kita balik kampung bercuti tengok2 ada orang datang meminang..
walaupun tak terima pinangan tu tapi rasa best la sebab "ada jugak orang nak kat aku.."

hahah..sorry..
komen tak de kena mengena dengan entry epa..
hhehe

miss epa said...

izzad: yup! :)

miss epa said...

diana: haha.xpa xpa.sy faham. :)