Wednesday, February 2, 2011

-Prize Certificate Giving Ceremony-

salam semua.

pagi yang agak sgt sejuk.cuaca kat malaysia ni dah macam musim
bunga dah.berangin and sejuk sgt.membuatkan ak ssah nak bangun 
tido.hee.kelas calculus hari pukul 11 pagi.lepas zohor ak balik 
ke rumahsepupu ak dkat puchong.sebab naik bus kat sana utk balik 
klatey.hee.bestnyer cuti ni even 3 hari je ak balik.al maklum la.
rindu family bangat. 

kembali ke tajuk entry sebelum ak melalut makin jauh pasal 
keseronokan bercuti.hee.semalam diadakan majlis yang gilang 
gemilang utk dua hisbah iaitu hisbah sumayyah dan hisbah humaira.
ni dikira acara last utk sem ni.lepas ni beberapa org dr kitaorng 
akan grad dan masuk kuantan.insya allah.majlis malam tu sgt la
 meriah.ak as a salah sorang committee rasa puas hati sgt sbb 
sgala yang kitaorg rancang berjalan dengan sempurna.

bila dah selesai majlis semalam.ak rasa cam sedih sikit.yelah.lepas ni 
ak dah xleh nak lepak lepak dengan junior junior ak yang sgt fun.
xleh nak sembang dengan madam suzila lagi.rase nyer baru sekejap 
kenal diorng.baru nak kenal dah kena berpisah.pada ak madam suzila 
is the best fellow ever sebab ak dah 5 sem dengan madam.
memang fellow yang sgt caring dan sgt fun.

huu.dah la touching touching eh.hidup perlu diteruskan.final pun
belum ni.hee.jom check out gambar dinner kitaorg :


stage yang chomel. :)

hall bersejarah. :)

nasi hujan pans dengan ayam masak merah.nyummy! :)

barisan committee tuk catering. :)

tuan tanah dengan dessert. :)

summayah's committe! :)


Humaira's committee. :)

tuan tanah as a head of art and culture. :)

bersama madam suzila tersyg. :)



p/s: ukhwan yang terbina persis sekuntum bunga. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

a big girl. . . . . said...

semuanya tersenyum gembira..
tahniah2..
hehehe..

mira_nas said...

been there... gila rindu tempat ni

Cik Tqah said...

wa..makan free ke? i loikee