Sunday, February 27, 2011

-Hey Hana Tajima!-


salam semua.

hari ni update dua kali.sbb bosan sgt.tak tahu nak 
buat apa.hee.lepas ni dah xley nak update selalu dah.
al maklum la.ada tuntutan laen.kerja oo kerja.hee.

hari ni nak cerita pasal hana tajima yang chomel tu.
jom jom usha.



banyak keyword yang hit blog ak dengan nama hana tajima ni.
korang bley tgok kat entri siapa hana tajima .
kalo korang buat entri tajuk psal fatin liyana ke.cik epal ke.
ben ashaari ke.mesti dapat keyword byk macam ni jugak.
dah macam tumpang famous diorng plak.tapi xpa la.bukan nak
mengata diorang pun.naikkan traffic diorang jugak kan?so saling
give and take la.hee.tapi ak buat entri pasal hana tajima tu 
bukan sbb nak tumpang famous hana tajima chomel tu.tapi sbb
 memang ak xkenal hana tajima.tu yang ak buat entri psal dia.
google psal dia dan kongsi dengan korang.sharing is caring rite?hee.

hey hana tajima.nape chomel sgt ni.heran ak.hee. :)


p/s: hey hati.bertahan. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

naqiah said...

4 me.. hana tajima is simple.. but not perfect fashion 4 muslim.. sbb tudung dy x tutup dada.. pendapat je.. tp fashion dy best..

krole said...

heheh ramai burink arini kan wak??ngee..wuahh!!hana tajima...wuahh!!!tngok cam kembar miss epa je~ngeee

kau kesah ke?? said...

hana tajima kena usha ni.

ieda said...

hishhh mcm2 stail tudung skrg nie ..
harap2 mcm mana sekalipun biarlah menutup aurat yg sopan .. :)

akak ingatkan hana tajima nie stail tudung , dupanya ada tuan dia :)

kita lagi cumel ape ??? :))

NabiLLa NaSir said...

hana tajima mmg superb kot. tapi aishah amin lagi comel

cik 18 said...

dia cantek...dia comel..

mau muke cantek macam dia jugakk

miss epa said...

naqiah: huu.ye awk.amik yg elok je eh. :)

miss epa said...

krole: haha.amboi krole.ni nak bodek kita ni.haha :)

miss epa said...

kau kesah ke?: hee.xpa la hana tajima xusha pun.hee :)

miss epa said...

kak eida: hee.ye akak.zaman sekrng ni mcm mcm la. :)

miss epa said...

nabila: huu.pndapat msing msing. :)

miss epa said...

cik 18: kamu lg cntik n chomel kot.hee :)