Monday, February 28, 2011

-Blogger tipu blogger lain?-

salam semua.

hari ak sungguh penat.seriusly kerja ni sungguh
memenatkan.huu.lepas ni nak simpan duit je.
xmao membazir tau.nnti bley beli dslr.hee.

hari ni gak.ak nak luahkan perasaan ckit.ehem.
jarang jarang je ak post entri emo emo kat blog ni tau.
sebab ak ni xsuka benda benda privacy ak diketahui umum.
biarlah menjadi rahsia diri sendiri.amboi ayat.dah
boleh tulis cerpen dah.haha.

ni ak nak gtau korang yg ak rasa sangat sedih bila
ada sesetengah blogger yang buat segmen bloglist.
ak dah hantar penyertaan dah.dia pun dah usha dah
entri khas ak buat tuk segmen dia.tapi blog ak 
xdimasukkan dalam bloglist dia.sedih nyer ak.ak nak gtau cam
malu plak.dah orang xnak letak kan.hmm.

tapi ak xsalahkan blogger tu pun.cuma ak sedih la.
mungkin blogger tu tak perasaan kot.tu yang nama
ak tercicir tu.tapi kalo dah dua tiga blogger yang tercicir 
nama blog ak.mana ak xsedih?sedih sgt tau.rsa cam blog
aku ni xlayak je masuk bloglist diorang.ye ah.blog ak ni biasa 
biasa je.bukan gempak cam diorang.hmm.dan rsa cam penyertaan
aku tak dihargai pun ada.ehem.*touching bhai*

blogger blogger semua xmao tipu tipu tau.
kalo buat segmen bloglist tu.xmao la secara sengaja
tak nak letak semua blog yang join.cian kitaorng buat entry
khas utk join blog korang.tapi korang buat cmni plak.kalo secara 
tak sengaja or terlepas pandang tu.dimaafkan eh.harap harap
lepas ni korang double check la bloglist korang.kot kot ada nama 
blog yang tercicir kan?huu.


okay la kawan kawan.utk malam ni tu saje sbb penat sgt.
terasa cam nak tido dan berehat je.
bye bye semua. :)





p/s: yang terbaik dari mu.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

12 comments:

diana said...

dia tak perasan kot..
tak pe..
jangan sedih2..
akak bubuh nama kamu dalam bloglist akak..ok??
senyum..:)

thaqif91 said...

sungguh sadih :p

c-tea said...

alamak...sadisnye....

Fathiah Hamim said...

aww jangan sad2. maybe, diorang punya syarat suruh buat entry tuh, tapi tak semestinya conpem masuk bloqlist? mungkin laa. takpe. awak punya bloq memang dah dalam list saya laa.

Taufiq Tiramisu said...

relax relax..
cuba la tanye kenapa jadi camtu..
mungkin diorang tersilap..
hehehe

entri terbaru : Tips Melajukan Blog!

Sylmeena Hamzah said...

Mungkin blogger tersebut betul2 tak perasan kot. Maklumkan la dekat dia, jangan segan2! Haha, blog awak ni best la. Byk tips berguna, followers pun ramai. Tak payah nak merendah diri sgt! Keep it up!

fyna said...

alololo...
maybe belogger tue terlepas pandang kot...
huuhuhu..

nk beli dslr e?
hehhee...nk beli nikon ke canon?
fyna da ade 1...nikon d90 je..

Kakkoii said...

btul ape yg dewang ckp. Ada kemungkinan terlupa? y not kalau try tanye2 dekat diaorng tu.

mr.syazwan said...

seiyes sampai mcm tu sekali

apasal x sound je dia??

ada lak mcm tu

ish

x patut ler

Yastro said...

Halamakkk...tacing arrr

ieda said...

hermm itu pasal akak x berminat dgn segment2 bloglist nie .. entah ape2 .. mereka nie dikk nak kan traffic jer .. pastu nak kan follower ramai .. buat segment pastu ramailah yg dtg .. nak joint ..
buat naya .. lst2 kita sakit ati .. so ambik jalan mudah .. BO LAYAN !

Woofer Storm said...

aieda mcm mara je tu..hehee tkpe,lain org berbeza pndgn,kita tdk terlepas dari melakukan keslipan kan..betul dak?mgkn dorg terlepas pndang la tuuu..mgkn^^ pe pun,jgn sdh2 k...'

follow sni^^