Friday, February 11, 2011

-Jom Jana Pendapatan Dengan Heartbeat-

salam semua.

hari ni nak citer sal cara nak menjana pendapatan selain
dengan nuffnang.oleh sebab sekarang ni blogger blogger
baru dah bertambah secara mendadaknyer so blog yang
mendaftar bawah nuffnang pun makin ramai.bila makin ramai.
income sedikit berkurang.hee.ak xpernah cash out ag nuffnang.
biar la dulu.kasi bnyk dulu.haha.ntah bila la nak smpai beribu ribu
macam redmummy tu kan?hee,tp xpa.usaha tangga kejayaan.

alahai.pnjang plak mukadimah nyer.hee.kembali pada tajuk.
hari ni nak ajak korang berdaftar dengan satu syarikat utk jana 
pendapatan korang.side income lah kat orang putih.dan yang
paling penting status glitterati kat nuffnang tidak berubah
sebab Heartbeat ni bukan syarikat pengiklanan.dia syarikat buat 
souvenir.dia ibarat letak iklan dekat blog kita dan kita dapat 
duit per click.jom check out tutorial nak join Heartbeat ni.

mula mula click banner ni :


sila tekan right klik utk 'open in new tab' bg mengelakkan
korang keluar dari tutorial ini.
bila dah tekan.korang akan masuk web ni kan?


klik icon heartbeat.my yang di bulatkan tu.
and then


klik pada create account


so utk create account.isi semua maklumat korang.
masukkan password email address then click i agree then 
click continue.



lepas tu akan keluar page camni.korang klik JoinHB!Affiliate
utk join. 



klik online application and then isi semua maklumat.


isi macam mana system payment yang korang nak.then
klik continue.


klik MY HB!Affilliate utk dapat kan code iklan



klik get code utk dapatkan code beserta saiz dan kedudukannya.



copy code code yang korang berminat.

cara nak pasang iklan diblog korang plak.

pi kat design :


and then add gadget :


and then HTML/SCRIPT


paste kan dalam HTML/SCRIPT code yang korang copy.

akhir sekali.drag ikut kedudukan yang sepatutnyer.



that's all.senang je kan?hee.so kepada korang semua yang 
tak join  lagi.sila sila lah.ramai yang dah dapat duit
dari HB ni.so korang bila lagi?

jom clik clik! 

kredit to mama zharfan utk tutorial. 



terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

13 comments:

Cik Yana said...

aish~ kenapa semua pakai heartbeat ni? hehehe~

: JannahSuhaimi : said...

kamoo. . saya amek gambar heartbeat auw..nak boh kat post..jangan marah ea..:)

marina anakcikbob said...

banyak dpt?

Wan Gerrard said...

ramai dah join, nak join gak la~

Kentut adalah saat paling melegakan

kau kesah ke?? said...

teringin nyer~

Wen said...

tqqq nnanti nak join heartbeat niiii hehehehhe thanks ya atas infonyaaa hehehe

Btw.. jenjalan kat sini... terus gatal nak polo blog kamo.... heheh

Undi Wen No. 7

Undian Bagi GA Umar da di buka

miss epa said...

cik yana: cri pendapatan baru. :)

miss epa said...

jannah: xpa.sharing is caring. :)

miss epa said...

marina: ckit ckit lama lama jadi bukit. :)

miss epa said...

wan gerarrd : moh moh. :)

miss epa said...

kau kesah?: hee.jom jom! :)

miss epa said...

wan: thanks! :)

@kutopsecret said...

Awk, saya dah daftar....seronok bile da org klik...hehehehe...bagus la da tutorial dari awk walaupon tutorial dari mama zharfan. nnt sama2 la kita klik yer...