Saturday, February 19, 2011

-New Template!-

salam semua.

dipagi yang hening ni.ni bangun je pagi terus bukak blog.
al maklum lah.blog ak baru je bertukar wajah.template
pink gitu.ehem.ak seriusly sgt suka template baru ni.
sebab nampak sgt chomel.yg dlu pun chomel gak.
tapi sekarang makin chomel.hee.

buat pengetahuan korang semua.ni bukan template yang ak
buat sendri.al maklum la.ak ni tak terror pun bab bab godek
godek coding ni.di minggu exam final yang mencabar ni.
lagi la xmampu oden.hee.tapi oleh sebab ehsan seorang
blogger ni.dia lah yang bantu ak buat template baru ni.


okay.sapa yang xkenal.cepat cepat p terjah blog akak sorang
ni.blog akak ni pun chomel gak.kaler purple lagi.akak
ni sgt la friendly.first ak tanya pasal tutorial iklan dkt
side bar.oleh sebab ak buat dekat blog ak tak jadi jadi.
akak ni tlong ak settingkan template baru.so tadaaaa.
template pink putih flowerish.haha.terbaik wokk. :)

kepada akak zie fauzi :

thanks eh akak.smpai lewat malam semalam.hee.
mitak maaf bnyk susahkan akak.thanks sgt. :)




p/s: menanti sesuatu yang kurang pasti. :(

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

AiDa AzRyN said...

wah! siyes nice template baru ni.. :)

krole said...

wuahhh!!cantek r wak...sal widget feed tu senang je..pe design>>>klik add a gadget>>>kat sana ada~tambah je masuk kedlm blog okeys~

yan_n.i.m said...

pink gituewwwwwww...! hehe

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

ui yooooo~ kemas je~ style2...XP

norsharmila said...

nice, nice ;)

sarah mohamad said...

pink . nice template . kemas aje . pasni ari2 lah kena terjah sini . teehee

('',)kapie_art'sLover('',) said...

hye3.. sy follower awk yg ke-1225..

thanks dah visit blog sy aritu.. :)

happy blogging :)