Saturday, February 26, 2011

-Saya nak join kelas bakery bley?-


salam semua.

hari ni dok rumah je.xda buat apa.ummi dah 3 kali kol
bertanya khabar ak.3 kali dalam satu hari.ehem.betapa ummi
begitu merindui ak.hee.terasa cam nak balik klatey je.
tapi kalo balik.3 ari kat umah.ak bosan la.sbb ak sorang je
yang tinggal.semua adik beradik laen diperantauan.aish.

tapi hati ak teringin sangat nak balik and belajar masak.
masuk kelas bakery.ak suka buat kek and dessert dessert
ni.at least lepas ni bila ak jadi penganggur buat sementara 
waktu.boleh la ak buat business bakery.haha.angan angan 
kosong je ni.tapi serius ak suka usha cup cake chomel chomel.
apa lagi kek eskrim dekat baskin robbin yang nyata menarik
perhatian sesiapa saja yang memandang.










ah.i just love it so much.nyummy nyummy.hee.
ak dah bgtau ummi psal nak masuk kelas bakery ni.tapi
ummi xbagi apa apa respon lagi so far.mesti cadangan ni
kurang mendapat persetujuan.tu yang lambat ckit ummi reply.
huu.mintak mintak lulus la eh.peace! :)



p/s: life is just beautiful like cupcake.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

11 comments:

krole said...

heheheh wak pujuk r umi wak..kmfrm le tu..lagipun bnda elok~katakan nnt wak le r masakan kek tok umi ngee~

.: iEyLa :. said...

huhu..sedapnye cake BR yg dalam de eskrem tu..ermm..

farid fizi said...

pergh3...comel2 makanan smua tu cam tuan die...hahaa..:)

sarah mohamad said...

WOW ! semua nya nampak cam menyelerakan . teehee .

blogger kelantan eh, boleh jadi gang ni :)

mr.syazwan said...

nyam nyam

jommm

=_=

miss epa said...

krole: hee.agak la kan krole. :)

miss epa said...

ieyla: hee.tau xpa.nyummy nyummy! :)

miss epa said...

farid: haha.lepas ni i blnja u sbb puji i.haha :)

miss epa said...

sarah: yup yup.blogger klatey.jom sma sma jadi gang.haha :)

miss epa said...

mr wan: hee.nyummy nyummy. :)

Fatin Asmida said...

Sedapnye kek ni..!