Friday, February 25, 2011

-Berwifi sambil mintak kerja-


salam semua

hari ni satu hari ak tidur.haha.dah macam apa dah kan?
bak kata lecturer ak.lepas exam tido la.sblum exam jangan 
tido.strunggle betul betul.ak ni masalah skit.sblum exam
ke.selepas exam ke mesti tidur bnyak banyak punyer.huu.
sabar je la kepada bakal suami ak nanti kalo ak xsmpat masak
sebab asyik tidur je.haha.

sekarang ni ak tgah berwifi dengan chomel nyer di mc donald's area
puchong.mc donald's ni dekat je ngan rumah sepupu ak.jalan 
kaki je ak datang cni.selalu jugak ak lepak sini.berwifi sambil
download movie baru sbab sgt laju wifinyer.haha.tapi ak
makan gak kat cni.bukannyer online free tau.hee.

tujuan asal datang cni sebenarnyer ak nak mintak kerja.yelah.
cuti tujuh bulan kot.kalo ak xkerja.sumpah ak msuk kuantan
nanti badan ak gemuk gedempol sebab asyik tidur and makan 
je.nanti xda orang nak masuk minang.haha.

tapi ak ni bermasalah skit sebab ak xreti nak mintak kerja kat cni.
ish.cuak la ak.nak tanya camna entah.dia xmarah ke nanti?
hee.dalam cuak cuak ak.ak gagahkan dri jugak bertanya dekat
manager diorang yang pakai baju kaler oren tu.korang rasa ak dapat x?
hee.mana bley bagitau.peace!

fuh!malam ni ak xtido la gamaknyer.yelah dah satu hari ak dah tido 
dah hari ni.mmng tak ngantuk ah malam ni.ak rasa malam ni
ak nak layan movie banyak banyak.khatamkan semua movie yang 
ada dalam hardisk putih chomel ak tu.hee.k lah kawan kawan.
nak makan ayam spicy mcdonald's yang terbaik dari ladang ni
dulu sebelum berangkat pulang.bye bye. :)


kelaparan selepas satu hari tido je. :)

budget chomel bila buat muka cmtu T_T


p/s: awk.jangan rindu sy.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

sarah mohamad said...

Comel dear :)
hope dapat kerja lah cepat2 ye .

miss epa said...

sarah: hee.thanks.hope so. :)

AiDa AzRyN said...

nak seketol ayam boleh?XD

fatin umira said...

kak haifa.....
lama gilaaa cuti? 7 bulan? belajar memasak sudahhh.
hahaha.
ka haifa,lepas nie tak jumpa daa. :((

ieda said...

haa dah ada wifi .. ermmm cari kerja ke dik ??
aminnn harap2 ada rezeki ya :))

rame rame said...

good luck sayang !

miss epa said...

aida: hee.amik dua dua la demi kamu.haha :)

miss epa said...

fatin: hehe.akak dah hbat masak air.so kena kerja la.hee.alahai.rindu akak masuk blog akak tlog tekan advertisement eh.hee :)

miss epa said...

kak eida: ye kak.mengisi masa lapang. :)

miss epa said...

rame rame: thanks syg. :)