Thursday, February 10, 2011

-Tomok nikah paramugari?-

salam semua.

hari ni ada presentation btq tadi.ak buat tajuk
adab socializing between men and women
in islam.
gempak tak tajuk tu?haha.bagus juga buat tajuk tajuk camni.
dapat amik iktibar.ehem.sebelum ak kena marah ngan korang sebab 
melalut dan lari dari tajuk ni.baik ak kembali pada tajuk entri utk kali ini.
korang pun mesti dah baca tajuk entri dan perasaan ingin tahu dah 
memuncak muncakkan?hee.jom check out :

Tomok bakal bernikah dengan seorang pramugari MAS ( Syarikat 
Penerbangan Malaysia ) yang bernama Rahayu Abbas
yang berumur 32 tahun sebaya dengan umur kakak tomok,isma.

Menurut sumber lagi, Tomok bakal bernikah pada 1 Julai 2011 di 
rumah keluarga Rahayu iaitu di Wangsa Maju, Kuala Lumpur. 
Pun begitu, waktu majlis nikah diadakan masih belum diketahui. 
Majlis persandingan pihak pengantin perempuan pada keesokkan 
harinya iaitu pada 2 Julai 2011. Berkemungkinan besar, majlis ini 
akan diadakan pada sebelah petang hingga ke malam.

Difahamkan, untuk majlis persandingan di sebelah pihak Tomok pula, 
ianya akan diadakan pada 6 Julai 2011.Tomok dan keluarganya telah 
bersepakat untuk memilih tarikh ini. Pada majlis persandingan ini, 
Tomok akan menjemput rakan wartawan dan golongan VIP untuk 
menghadirkan diri ke persandingan itu.


kalo korang nak tahu lebih detail klik sini eh.




satu berita yang gembira even satu lagi lelaki tampan malaya
akan bergelar suami orang.aish.nasib baik asyraf muslim tak 
kawin lagi.kalo tak merana i tau.haha.peace!



p/s :korang tahu nape ak bold kan tarikh 6 julai tu?ehem.sebab besday 
ak pun 6 julai.haha.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

18 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..teringat zaman2 present BTQ dlu...huhu...
mcm2 tajuk kuar..haha

Adila Shahida said...

hye follow me..=) tq

✿ milly molly ✿ said...

hah?? ape kawin ngn org umo 32 !?
sungguh tidak menarik :(

mujur asyraf muslim single lg an :P hehe

ieda said...

harap2 mereka berkekalan lahh ..
zaman skrg punyer artis .. kawin cerai biasa jer .. huhuh

tungkaran hati.blogspot said...

blog marche ....! Votre blog est super.

Lina_Lin said...

LOR, TOMOK MINAT POMPUAN LEBEY TUA DR DIER UPENYER..

Muhammad Burn said...

cinta tak knai usia kan :)

nabila faryzza said...

wahh! tomok nk kahwin dah. tapi kenapa sebaya dgn kakak dye? huhu

~kamila~ said...

owh uia ke? sy pun amk btq juga dulu..hehe

miss epa said...

ieyla: hee.agak la :)

miss epa said...

adila: insya allah.

miss epa said...

milly: haha.setuju seruju.nsib baik ada asyraf muslim. :)

miss epa said...

ieda: amin.harap harap la akak eh :)

miss epa said...

tungkaran: err.xphm.

miss epa said...

lina lin: huu.tau xpa. :)

miss epa said...

burn: btol btol. :)

miss epa said...

nabila:hee.dah jodoh dia. :)

miss epa said...

kamila: yup yup.uia. :)