Thursday, February 10, 2011

-Nak Join Bloglist Krole Boleh?-

salam semua.

semakin hari semakin nak dekat final exam.makin cuak.
tapi blogging diteruskan jua even perasaan cuak tu
makin hari makin bertambah tambah.haha.bila la
nak berubah ni miss epa.hee.

hari ni ak dengan rendah dri nyer nak join segmen oleh
salah sorang member blogger yang nyata bg bnyk info 
pasal blogging pada ak.so sebelum terlambat.jom join
segmen dari mr krole iaitu segmen :



kepada korang yang berminat nk join.bleh lah tekan kat
link kat atas.jom sama sama memeriahkan blog krole ni.hee.
salah satu syarat nak join bloglist krole ialah tag sorang member.
tapi utk memeriahkan segmen krole ni.ak tag dua orang la.hee.

diorang yang bertuah ialah :





terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

kay_are said...

nak exam sempat bloging?? btw, gud luck exam!!

khaifaiz said...

gudluck ye.. hohoho :-)

krole said...

wuahhh tq2 miss epa~krole hargai sgt ngan penyertaan wak ngeee~wuahhh!!!siap tag 2 org g perghhh!!!thanks wak~

Cik Yana said...

Hey cik Epa. Gud Luck for your exam :)