Friday, March 4, 2011

-Anti blog lucah-

salam semua.

hai semua.pagi yang agak sibuk buat ak.bangun pagi
je terus iron baju sbb semalam serbuk kopi tumpah
kat kemeja putih ak.aduhai.ak la careless sgt.ehem.
len kali sy xbuat lagi ye cik manager.hee.

hari ni juga bila ak blogwalking.ramai yang buat entri pasal
blog lucah.ak pun pernah terbukak page satu blog ni.
ak xtahu la cukup lucah ke tak blog beliau bila beliau letak
gambar bnyk gadis gadis sexy and then ulas kat bawah ckit
pasal gambar.tajuk entri memang lucah abis ah.huu.

bagi ak la.diorang diorang ni nak kan traffic je.nak kan income je.
alahai.bukan korang xtahu rakyat malaysia ni.dari kecik lagi melepak 
dekat cyber cafe tgok youtube filem lucah.kalo korang xcaya.p la usha 
budak budak yg dok melepak kat cyber cafe tu.cer tanya diorng.hee.
so bila diorang punya keyword tu sgt lucah.berduyun duyun la traffic
datang ke blog diorng.kalo korang bukan islam boleh diconsider lagi.
kalo islam tu paham paham la eh.xkan xtahu baik buruknyer.

ak pun agak menyampah la dengan org org yang salah guna
blog ni as a satu medium terbaik utk melakukan sesuatu yang
baik buat semua orang.so kepada semua.jom berubah
kearah kebaikan.peace! :)

hey, i like you too.
chomel je budak kecik ni.hee :)


p/s:hari hari makan nasi dengan tom yam.hee :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

ieda said...

hermm kalau akak x hinggin nak masuk umah mereka dikk .. tapi adakalanya mereka ajak kita jenggah umah mereka di shoutkannn ..

diana said...

banyak sangat berimaginasi yang lucah2..
tak tau nak diluahkan kat mana jadi dia luahkan kat blog dia..

Yaya said...

saya pun xberkenan jugak! up kan traffic pun berpada la yer tak.