Thursday, March 24, 2011

-Cupon Big Breakfast Mc Donalds free!-


salam semua.

hai semua.ak baru balik kerja.terus online sbb malam ni
ak xleh nak blogging sbb ada hal yang perlu diuruskan.
letih kerja macam biasa.nak patah tulang pinggang ni berdiri.
tp dah kerja kita.mesti buat la kan?hee.

sekarang ni ak asyik dapat shift pagi je sbb skrang ni
mc donalds ada buat promotion dan bg cupon breakfast free
untuk semua customer mc donalds.so pagi pagi ak sgt la 
sibuk smpai ke ptg.huu.

tapi malang nyer.ramai kot yang xtahu.ramai yang redeem
cupon kebanyakkan cina je.org melayu xtahu kot pasal ni.
so kepada korang semua yang nak kupon tu.bley print kat cni.


kupon ni kalo korang photostat 10 keping pun xpa.kupon
photostat juga diterima.

ni ialah kupon utk 2 big breakfast beserta 2 hash brown.kalo
korang nak redeem kena beli minimum rm5.slalu nyer customer beli 
dua coffee sbb kupon ni xinclude air.

kepada korang semua yang ada kesempatan.sila sila lah
redeem kupon ni dgn kadar segera sbb tarikh akhir kupon
untill 31hb mac.



nyummy nyummy.sungguh enak dimakan dgn grape jam. :)


p/s:berlari laju.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

cik ewun said...

kiko suka! thx yea hehheee

mykhalis said...

kenyang ke?hehe..tempat khalis takde mcd le...

hottest entry di blog khalis :
Pasar cari isteri yang wujud

mr.syazwan said...

suka kentang dia

*lupa nama

^-^

Rosie Rose said...

kite dapat byk kupon free mcd ni.. dah 3 kali dah gi redeem. ehehehe... tu pon tk habis lagi kupon yg ada... cam dah muak lak! :)

nurulfaridah said...

bestnyeeee
nak print ^_^

ieda said...

sukeeeeeeeee .. dah lama jugak akak x makan nie huhu .. bila nak makan MCD nie ...

CahayaCintaIlahi said...

wah menarik.. huhu nak g print kupon ni cepat2 hehe ;)

fyna said...

baru taw...tq coz bgtaw..

b a m b a m ' s said...

baru nak redeem besok..heheh.. org melayu jarang nak redeem sbb asyik mkn nasi lemak ngan roti canai jek cik epa oi~ hehehe

Peri PiA said...

i'm enjoying this coupon last week :)

hura-hara mek d,mmg byk ci@#